Pucsítva díszít karácsonyfát Gisele Bündchen - Szexi fotó!

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen -
Gisele Bündchen Tom Hardy karácsonyfa díszítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös modellnek és férjének, Tom Bradynek olyan nagy karácsonyfája van, hogy még létra is kellett a feldíszítéséhez.

Úgy látszik, valóban csak pletyka volt a modell és a futballsztár házassági válsága. Tom Brady Facebookra posztolt fotója szerint a legnagyobb családi idillben díszítik közös karácsonyfájukat. A kép egyébként elég dögös lett, a sportoló ugyanis a szépen csillogó fa mellett felesége kerek popsiját is lekapta.

Forrás: Facebook/ Tom Brady

Hallottad már énekelni Gisele Bündchent? Most megteheted!

A brazil szépség a Chanel divatház reklámvideójában fakadt dalra. Nézd meg a videót itt!
Kim Kardashian lánya két és fél évesen Twitterezikhttp://www.life.hu/csalad/20151215-kim-kardashian-lanya-north-west-twitterezik.htmlNorth Westet már nem lehet egyedül hagyni egy okostelefonnal, ugyanis már annyira ügyesen nyomkodja, hogy még egy véletlen Twitter-poszt is kikerült a kezei alól. Család--A 60 éves Kris Jenner beparázott, hogy terhes leszhttp://www.life.hu/csalad/20151214-kris-jenner-beparazott-hogy-terhes-lehet.htmlA Kendall-Kardashian lányok anyukájára nagyon ráijesztettek a barátnői, hogy teherbe eshet, ami felzaklatta a celebnőt. Család--Szívhezszóló üzenetben köszöntötte fel Catherine Zeta-Jones a 99 éves apósáthttp://www.life.hu/csalad/20151210-catherine-zeta-jones-szivhezszolo-uzenetben-koszontotte-fel-a-99-eves-kirk-douglast.htmlEgy bájos fotóval és pár kedves sorral köszöntötte a színésznő apósát, Kirk Douglast 99. születésnapján. Család--2015 legcukibb sztárbabáihttp://www.life.hu/csalad/20151207-2015-ben-szuletett-celeb-babak.htmlA 2015-ös év sem volt híján családi drámáknak, csodás egymásra találásoknak vagy éppen régóta várt gyermekáldásnak. Mivel az első két témával korábban már foglalkoztunk, jöjjenek most az idei év újszülött celebcsemetéi! Család--Tanulságos! Kormos Anett humorista elkeserítő levelet írt a magyar oktatásrólhttp://www.life.hu/csalad/20151215-ezzel-a-levellel-uzen-kormos-anett-a-magyar-oktatasi-rendszernek.htmlAz ismert humorista, Kormos Anett anyukaként írt egy hosszabb blogbejegyzést arról, hogy mennyire nehéz a gyerekeknek helyt állniuk az iskolában - bejegyzését azóta több ezren olvasták és futótűzként terjed az interneten. Család--Kisfiával cukiskodik Pirner Alma - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151214-pirner-alma-es-kisfia-rettentoen-cukik-egyutt-kozos-fotot-posztolt-a-buszke-anyuka.htmlA rúdtánc nagyasszonya lassan két hónapja hozta világra kisfiát, Alent. A csöppség állandóan mosolyog, és ezt anyukája büszkén mutatja meg a követőinek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.