Kiköpött apukája! Cuki fürtös angyalka lett György herceg

Forrás: AFP/Chris Jackson -
karácsony Erzsébet királynő haj Katalin hercegné Vilmos herceg szőke ünnepség autó György herceg Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát is lencsevégre kapták a fotósok, amint épp dédnagymamája, Erzsébet királynő éves karácsonyi ünnepségére igyekezett.

Édesanyjával, Katalin hercegnével és nagybátyjával, Harry herceggel egy autóban érkezett meg a kis György herceg a Windsorok éves karácsonyi ünnepségére Erzsébet királynőhöz a Buckingham-palotába. Nézd meg ide kattintva, milyen sokat nőtt Katalin és Vilmos herceg legidősebb gyermeke!

Forrás: AFP/Chris Jackson

A képek tanúsága szerint Vilmos herceg nem tartott családjával az eseményre, a HELLO! magazin forrásai szerint valószínűleg légimentős teendői miatt nem tudott elszabadulni munkahelyéről.

Inspirálódj a sztároktól - Így karácsonyoztak 2014-ben a hírességekhttp://www.life.hu/otthon/20151209-sztarok-karacsonyfaja-2014-ben.htmlEgy hét, és itt a karácsony – tudod már, hogy idén milyen színekben fog pompázni a fád? Nézd meg, milyen fenyővel ünnepeltek tavaly a legnagyobb sztárok, és inspirálódj!Otthon--Így történt, hogy Katalin hercegnéből rocksztár letthttp://www.life.hu/news/20151216-katalin-hercegne-egy-jotekonysagi-esemenyen-dobolt.htmlCambridge hercegnéje nem csak a stílushoz és a mosolygáshoz ért, hanem a doboláshoz is. Kihagyhatatlan videó! News--Kobak nélkül lovagolt a 89 éves Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20151103-erzsebet-kiralyno-kobak-nelkul-lovagolt-windsorban.htmlBiztonság ide vagy oda, jó oka van rá a brit uralkodónak, amiért hanyagolja a sisak viselését lovaglás közben. News--Kiderült, mire vágyik születésnapján Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151216-katalin-hercegne-adele-enekesnot-szeretne-hogy-enekeljen-szuletesnapjan.htmlNem drága ékszer, sem valami neves divatház ruhadarabja: Katalin valami egészen mással szeretné meglepni magát 34. születésnapja alkalmából. CsaládAFPMűtétje után újra bombaformában van az egykori szépségkirálynő, Polgár Krisztahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-polgar-kriszta-bombaformaban-van-mutetje-utan.htmlKemény időszakon van túl az egykori szépségkirálynő, akinek terhessége alatt növekvő cisztát találtak a méhében. Szerencsére már túl van a műtéten, sőt bombaformában van. Ez Zsír!--Újabb frizuraváltás! Levágatta a haját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151209-katalin-hercegne-levagatta-a-hajat.htmlA frufru maradt, a hajhossz azonban ment: vállig érő tincsekkel kapták lencsevégre Katalint egy jótékonysági eseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.