Megvan, miben nem ért egyet Katalin hercegné és Vilmos herceg

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
futball szurkolás Katalin hercegné Vilmos herceg focicsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javarészt egyetértés és összhang jellemző a brit hercegi párra, ám egy bizonyos dologban nem osztják egymás véleményét.

Köztudott, hogy Vilmos herceg legalább annyira szereti a lovaspólót, mint a focit, és hogy már évek óta az Aston Villa futballcsapatának szurkol.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

Miközben a fél világ azt gondolta, hogy felesége, Katalin hercegné még ebben is mellette áll, addig nemrég ő maga öntött tiszta vizet a pohárba, amikor egy gyerekek megsegítésére szervezett jótékonysági eseményen elárulta, hogy hatalmas Chelsea-rajongó.

Miért sminkeli magát öregnek Katalin hercegné?http://www.life.hu/news/20151210-katalin-hercegne-oregnek-sminkeli-magat.htmlBár Anglia elsőszámú divatikonja kevésszer mondhatja el magáról, hogy melléválaszt, ha stílusról van szó, ezúttal azonban valami nem stimmelt – már ami a sminkjét illeti. News--Miért vállalunk gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151208-miert-vallalnak-es-miert-nem-vallalnak-az-emberek-gyereket.htmlMiért vállalnak, vagy éppen miért nem vállalnak a nők gyermeket? A tudatos gyermektelenség árnyalatait egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, és azt is kiveséztük, miért nem állnak készen a mai huszonévesek a szülésre. A gyermekvállalás és az anyaság valódi okairól azonban mind ez idáig nem volt szó.Család--Ezért szabadult meg tincseitől Katalin hercegnő - Nyilatkozott a fodrász! http://www.life.hu/trend/20151215-katalin-hercegno-hat-hetente-fodraszhoz-jar-uj-frizuraja-lett-nyilatkozott-a-fodrasz.htmlA fodrász most megszólalt egy tengerentúli magazinnak, és elmondta, hogy miért vágatott rövidebb frizurát Vilmos herceg kedvese. Trend--Sarka Kata elárulta, mitől tiltja a gyerekeithttp://www.life.hu/csalad/20151216-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-elarulta-mitol-tiltja-a-gyerekeit.htmlMint minden édesanya, úgy Sarka Kata is a legjobbat szeretné kislányának, Noncsinak, és fiának, Dávidkának. A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kifaggatta, mi az, amitől nagyon óvja gyerekeit. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKiderült, mire vágyik születésnapján Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151216-katalin-hercegne-adele-enekesnot-szeretne-hogy-enekeljen-szuletesnapjan.htmlNem drága ékszer, sem valami neves divatház ruhadarabja: Katalin valami egészen mással szeretné meglepni magát 34. születésnapja alkalmából. CsaládAFPTovábbra is zaklatja Katalint a francia gyerekrablóhttp://www.life.hu/news/20151215-patrick-royer-francia-gyerekrablo-ellen-europai-elfogatoparancsot-adtak-ki-tovabbra-is-zaklatja.htmlEurópai elfogatóparancsot adtak ki Patrick Royer francia állampolgár ellen, aki bántalmazta magyar élettársát, Katalint, közös gyermeküket pedig elrabolta. A férfi azóta üzenetekben zaklatja egykori párját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.