Megható: így lehetett ott a rákban elhunyt kislány édesanyja esküvőjén

Forrás: Ashley Frantz -
édesanya halál kép fotó esküvői fotózás kislány menyasszony rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Crowe Free kislánya, Azalee két évvel ezelőtt halt meg rákbetegségben. A menyasszony fotósa azonban elintézte, hogy Azalee is rákerüljön Amanda esküvői fényképeire.

Bár izgatottan várta esküvőjét Amanda Crowe Free, örömét egyetlen tény árnyékolta be: hogy kislánya, a két évvel ezelőtt elhunyt Azalee nem lehet ott a nagy napon. A kislány ugyanis 6 éves korában, 2013 novemberében meghalt rákbetegségben.

Forrás: Ashley Frantz

Amanda esküvői fotósa és egyben barátnője azonban egy kis technikai segítséggel megoldotta, hogy Amanda életének egyik legfontosabb személye is szerepeljen a képeken.

Életem második legnehezebb feladata volt elmondani a fiamnak, hogy a nővére már nem jön haza

2015 legszebb esküvői pillanatai

Minden ember számára az egyik legkülönlegesebb és legnagyobb mérföldkövet jelenti a pillanat, amikor szerettei előtt örök hűséget esküszik élete párjának – éppen ezért nem mindegy, hogyan kerül megörökítésre ez a mindenki számára emlékezetes momentum. Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.