Teljesen kikészült Kelly Rutherford, A pletykafészek sztárja

Forrás: AFP/Mike Coppola -
színésznő sorozat A pletykafészek Kelly Rutherford Gossip Girl bíróság döntés gyermekfelügyelet jog gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorúan indul a sorozat színésznőjének karácsonya és új éve: a hírek szerint teljesen összetört, amikor kiderült, hogyan döntött a bíróság gyermekei elhelyezéséről és láthatásáról.

Nem lesz túl boldog a karácsonya Kelly Rutherfordnak. A pletykafészek sztárja a napokban tudta meg, hogy a monacói bíróság exférjének, David Gierschnek ítélte két közös gyermekük felügyeleti jogát.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A Daily Mail szerint a színésznő csak akkor láthatja a 9 éves Hermest és a 6 éves Helenát, amikor Franciaországba vagy Monacóba utazik - a bíróság így próbálja megakadályozni, hogy az Egyesült Államokban tarthassa őket. Barátai szerint Kelly teljesen összeomlott a hír hallatán.

Kelly Rutherford válási procedúrája 6 évvel kezdődött: ekkor adták be a válókeresetet német származású üzletember férjével, Daniel Giersch-sel, közös gyermekeik feletti pereskedés azóta is tart. Kelly korábban még a Fehér Ház segítségét is kérte, hogy visszaszerezhesse kislányát és kisfiát - az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.