Különleges módszerrel neveli gyermekét Kovács Patrícia

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
színésznő kislány család Kovács Patrícia nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos színésznő kislánya már a bölcsődével ismerkedik. A kétéves Hannát a szülei elég szabadon nevelik, és Patrícia szerint nem is igazán a megszokott módon. 

Az édesanya elmondása alapján pár szakember biztosan a fejét fogná néhány fegyelmezési, vagy otthoni dolgon, de így is nagyon jó lehet náluk gyereknek lenni - írja a Blikk.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Azt hiszem, nálunk nagyon jó gyereknek lenni. Hanna első két éve csak róla szólt, és én ezt egyáltalán nem bánom. Sokáig szoptattam, és a mai napig sokszor összebújunk, mert erre szükségünk van. Ő az egyeduralkodó a családban. De ez nem elkényeztetés, inkább azt mondanám, hogy ebben az értelemben nálunk szabad az élet. Azt gondolom, ő meg fogja tanulni, hogy nem állunk rá az asztalra, hiszen a mama meg a papa sem áll az asztalon. Persze amikor ilyen korszaka volt, akkor megengedtem, hogy ezt tegye, ugyanis nem akarom akadályozni. Sőt az első, amit megtanítottam neki, hogyan kell lemászni onnan. Annak ellenére, hogy mindent megkap tőlünk, egyáltalán nem követelőző gyerek, aki hisztériázik vagy veri a fenekét a földhöz. Nálunk ilyen nincsen. Eléggé autonóm vagyok és anyukának is az akartam lenni. Nem akartam magamra erőltetni egy szerepet mert akkor iszonyatosan boldogtalan lennék, aki ráadásul hazudik is a gyerekének. Hanna hozzám akart jönni és ha én ilyen szabad és laza vagyok, akkor anyukaként is annak kell lennem" - mesélte Patrícia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.