Beszélgetett a szüleivel, majd kiugrott egy repülőből - Videó!

repülő szülő videó Ausztrália vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Roger Ryan akkor hívta fel a szüleit Skypon, amikor kivetette magát több ezer méterről Ausztrália felett. 

Az ír turista szülei először halálra rémültek a felvétel láttán, majd együtt örültek, mikor a fiuk szerencsésen földet ért.

Találkozott a Mikulással az agy nélkül született kisfiú - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151218-az-agy-nelkul-szuletett-kisfiu-fotoja-a-mikulassal-szulei-sajat-oldalt-inditottak-foto.htmlA ritka genetikai betegséggel született Jaxon édesapja fotózta le azt a pillanatot, amikor kisfia végre találkozhatott a Télapóval. CsaládOrigoCuki! Jedinek öltöztette újszülött kislányát Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20151218-mark-zuckerberg-a-csillagok-haboruja-legujabb-reszet-varva-jedinek-oltoztette-ujszulott-kislanyat.htmlVicces fotót osztott meg nemrég született kislányáról, Maxről a Facebook-vezér. CsaládOrigoKozsó: „Gyereket is szeretnénk, nem is egyet, ötöt!”http://www.life.hu/csalad/20151218-kozso-zenesz-gyereket-szeretne-parjaval-keiraval.htmlEsküvőt és házasságot kevésbé, gyerekeket azonban annál inkább szeretne párjától, Keirától az énekes. Család--Örömhír! Megszületett Dwayne Johnson kislányahttp://www.life.hu/csalad/20151217-dwayne-johnson-apuka-lett-megszuletett-a-kislanya-a-halalos-iramban-sztarjanak.htmlA hollywoodi sztár és párja, Lauren Hashian első közös gyermeke tegnap látta meg a napvilágot Los Angelesben. A mama és a baba is jól vannak. Család--A hálózat csapdájában - Netes kisokos szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20151211-netes-szotar-szuloknek-4g-3g-lte-hogy-ertsuk-mi-mit-jelent.htmlNéha úgy érzed, hogy gyermekedet és téged egy egész világ választ el? Folyamatosan okostelefonját nyomkodja, különböző "gékről", frekvenciákról meg sebességről beszél neked, mialatt te tátott szákkal bámulsz rá? Olvasd el kisokosunkat és brillírozz te is! Család--Miért vállalunk gyereket?http://www.life.hu/csalad/20151208-miert-vallalnak-es-miert-nem-vallalnak-az-emberek-gyereket.htmlMiért vállalnak, vagy éppen miért nem vállalnak a nők gyermeket? A tudatos gyermektelenség árnyalatait egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, és azt is kiveséztük, miért nem állnak készen a mai huszonévesek a szülésre. A gyermekvállalás és az anyaság valódi okairól azonban mind ez idáig nem volt szó.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.