Örömhír! Második gyermekét várja Bill Clinton lánya

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Astrid Stawiarz -
Chelsea Clinton terhesség Hillary Clinton család Bill Clinton gyermekvárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A politikusnő 35 éves lánya, Chelsea Clinton Twitteren osztotta meg a nagy hírt.

A következő nyárra várja második gyermekét Hillary Clinton lánya, Chelsea Clinton.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Astrid Stawiarz

2015, a nagy babavárás éve

Már 2015-ben is jó pár sztárbaba látta meg a napvilágot, azonban még 2016-ra is tartogatnak néhány meglepetést a celebanyukák.Lássuk itt, kik azok a híres családok, akikről idén tudtuk meg, hogy gyermeket várnak.

Megható! 24 hetes kisbaba életét mentették meg a mentősök http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-24-hetes-babat-a-mentok-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA kunszentmártoni esetkocsi hétfőn éjjel kapott riasztást Cserkeszőlőre. Bár a mentősök hamar kiértek a helyszínre, a gyermek már élettelen volt. NewsThinkstockZimány Linda gyereket tervez Kedves Ferenccelhttp://www.life.hu/news/20151222-zimany-linda-modell-gyereket-tervez-parjaval-kedves-ferenccel.htmlA karácsony kisgyerekkorban a legjobb – árulta el a magyar modell, aki párjával, Kedves Ferenccel már beszéltek családalapításról. NewsOrigoA varázslatos első karácsony: cuki babaajándékok apróságoknakhttp://www.life.hu/csalad/20151213-ajandekok-karacsonyra-kisbabaknak-aprosagoknak.htmlImádni való bébiholmik között nézelődni remek kikapcsolódás, ha pedig az első közös karácsonyra készülsz a kisbabáddal, akkor biztos, hogy emlékezetessé szeretnéd majd tenni az ünnepet. Bár az apróságok még kevésbé tudják értékelni az ajándékokat, mint a nagyobb gyerekek, azért ők sem maradhatnak ki a sorból! Család--Ezt kapják karácsonyra Sarka Kata gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20151222-ezt-kapjak-karacsonyra-sarka-kata-gyerekei.htmlA Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Sarka Katát kapta mikrofonvégre. A gyönyörű anyuka elárulta, mit kap Dávidka és Noncsi karácsonyra, és azt is, hogyan ünnepel minden évben a Hajdú-család.Család--Egykori gyakornoka kitálalt Bill Clintonrólhttp://www.life.hu/news/20150602-bill-clinton-egykori-gyakornoka-kitalalt.htmlMár négy nő állította, hogy a volt amerikai elnök, Bill Clinton zaklatta. A legújabb a listán Kathleen Willey, aki önkéntes gyakornok volt a Fehér Házban. News--Hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoztak meg a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-konnyeztek-a-sztarok-kocsis-tibor-olah-gergo-sipos-tamas-erdei-zsolt-hatranyos-helyzetu-gyerekeket.htmlKocsis Tibor, Oláh Gergő, Sipos Tamás, Erdei Zsolt „Madár", Magyar Gergő, Gergely István és Bicskei Anikó állami gondozott és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoztak meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.