Anne Hathaway has terhesség pocak család babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gömbölyűbb a gyönyörű színésznő pocakja, aki első gyermekét várja férjétől, Adam Shulmantól. 

Míg kezdetben bőszen takargatta gömbölyödő pocakját, ma már büszkén mutogatja azt Anne Hathaway. A várandós színésznőt nemrég vásárlás közben kapták lencsevégre egy Beverly Hills-i fehérnemű üzlet közelében.

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Spot
Örömhír! Hugh Grant negyedjére is apa letthttp://www.life.hu/csalad/20151222-megszuletett-hugh-grant-negyedik-gyereke.htmlMegszületett Hugh Grant negyedik gyermeke, akit svéd barátnője, Anna Eberstein hozott világra. Család--Gesztesi anyja tehetetlennek érzi magát - Nem tud segíteni fiánakhttp://www.life.hu/csalad/20151221-gesztesi-karoly-anyja-nem-tud-segiteni-fian-akiert-nagyon-aggodik.htmlNagyon aggódik fiáért Gesztesi Károly édesanyja, Gesztesi Zsuzsa, aki a Borsnak nyilatkozott arról, hogy tehetetlennek érzi magát a jelenlegi helyzetben. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huLindsay Lohan élete legnehezebb időszakát éli: apja életéért imádkozikhttp://www.life.hu/csalad/20151119-lindsay-lohan-apja-szivinfarktust-kapott-a-szineszno-az-eleteert-imadkozik.htmlAnnak ellenére, hogy már számtalan elvonón és bírósági tárgyaláson van túl, Lindsay Lohan mégis most éli élete legnehezebb időszakát. Édesapját ugyanis szívinfarktussal szállították kórházba. Család--Elképesztő! Suri Cruise egyre jobban hasonlít Katie Holmesrahttp://www.life.hu/csalad/20151116-suri-criuse-egyre-jobban-hasonlit-anyjara-katie-holmes-ra.htmlAhogy nő, egyre jobban hasonlít gyönyörű édesanyjára Suri Cruise. Család--A kutya sem mondaná meg Chrissy Teigenről, hogy terheshttp://www.life.hu/csalad/20151115-chrissy-teigen-testet-alig-latszik-hogy-terhes.htmlAkármilyen szögből nézzük a Chrissy Teigenről készült legújabb képet, meg nem mondanánk a modellről, hogy gyermeket vár. CsaládOrigoNagyon jól szórakozik Floridában Berki Natasa Zselyke - Elbűvölő fotó!http://www.life.hu/csalad/20151220-nagyon-jol-szorakozik-floridaban-berki-natasa-zselyke.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Berkiék Floridában élvezik a decemberi napsütést, ami több embernél is kiverte a biztosítékot. Mindenek ellenére viszont a kis Natasa Zselyke szemmel láthatóan élvezi a családi kiruccanást. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.