Feleségétől lett terhes egy férfi

Forrás: Domingo Magazine -
Ecuador transzneműek babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fernando Machado és Diane Rodriguez úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozzák, szülők lesznek.Ők lesznek az első olyan transznemű ecuadori pár Dél-Amerikában, akik saját, vér szerinti gyermeküket várják. 

A két transznemű ember az interneten ismerkedett meg néhány éve - írja a Guardian. A 22 éves férj eredetileg nőnek született, a 33 esztendős feleség pedig férfiként látta meg a napvilágot, így tulajdonképpen nem volt akadálya a közös babának.

Fernando Machado és Diane Rodriguez Forrás: Domingo Magazine

Rodriguez egyébként ismert ecuadori LMBT-aktivista, aki azt állítja, azért hozta nyilvánosságra a terhesség hírét, hogy segítsen megváltoztatni az emberek hozzáállását a mássághoz egy hithű katolikus társadalomban.

Állítása szerint a hírt az egyházi vezetők nem kommentálták. "Az egyház mindig rossz szemmel nézte, ha a melegek és a homoszexuálisok gyereket fogadtak örökbe. Nos, a mi babánk természetes úton fogant, nincs miért kritizálni minket" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.