Gáspár Győző szelfi Gáspár Evelin Gáspár Virág Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak képet, hanem néhány kedves szót is posztolt Instagram oldalán Gáspár Győző legidősebb lánya húgának, Virágnak.

Gáspár Evelin szereti a testvérét. Győzike legidősebb lánya képmegosztó oldalára töltött fel egy fotót magáról és húgáról, Virágról, amelyhez angol tudását megcsillogtatva odaírta: ha az embernek van testvére, akkor mindene megvan. Az örök érvényű igazságot egy #MySysterIsBetterThanYours (az én testvérem jobb, mint a tiéd) hashtaggel toldotta meg.

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

A megszállottan edző és fogyókúrázó Evelin mellett Gáspár Virág is rengeteget fogyott az elmúlt időszakban: a Life.hu korábban itt mutatta meg, milyen sokat karcsúsodott a lány!

Hatalmasat nőttek Britney Spears fiai - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20151229-britney-spears-gyerekei-lassan-az-anyjuk-fejere-nonek-cuki-csaladi-foto.htmlAz énekesnő ritkán oszt meg fotókat a gyermekiről, most azonban egy közös felvétellel lepte meg a rajongókat. Család--Hogyan ne égesd le magadat és a gyerekeidet a netenhttp://www.life.hu/csalad/20151228-internetes-kisokos-szuloknek-igy-ne-egesd-le-magad-es-gyerekedet.htmlAz internet számtalan veszélyt rejthet egy kisgyerek, vagy akár egy tini számára is. Éppen ezért fontos, hogy a szülők ne csak papoljanak arról, mit szabad, és mit nem a virtuális térben, hanem ők maguk is jó példával szolgáljanak. Hiszen egy megszállott Facebook-anyuka intelmei annyira nem hitelesek, ugye? Család--Gyönyörű nagylány lett Liptai Claudia és Gesztesi Károly gyermekéből, Pankábólhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gesztesi-panka-gyonyoru-nagylany-lett.htmlSzinte a lélegzetünk is elakadt Liptai Claudia legújabb fotójától, melyet magáról és Gesztesi Károllyal közös gyermekéről töltött fel. Gesztesi Panka csodaszép nagylánnyá cseperedett. CsaládOrigoFloridai játszótéren mókázik Berki Natasa Zselyke - Ennivaló fotó!http://www.life.hu/csalad/20151230-berki-natasa-zselyke-floridai-jatszoteren-mulattja-az-idot-cuki-foto-berki-krisztian-kislanyarol.htmlA Berki család tagjai szinte naponta posztolnak fotókat az amerikai kiruccanásukról, főleg kislányuk programjairól. Natasa Zselyke eszméletlenül élvezi az új környezetét, és bátran barátkozik a többi gyerekkel is. CsaládOrigoSzandi gyermekei is imádnak énekelni http://www.life.hu/csalad/20151230-szandi-gyermekei-imadnak-enekelni-az-egesz-hazban-zene-szol.htmlAz énekesnő gyermekei anyjuktól örökölték a zene szeretetét, Szandi pedig a Life.hu nagyszájú riporterének, Németh Máténak azt is elárulta, hogyan telnek a zenével átitatott mindennapok a családjukban. Család--Ő a Bulibáró! Így ropja Majka fia Kis Grófóra http://www.life.hu/csalad/20151229-majka-kisfia-csak-ugy-ropja-a-bulibarora-cuki-video-az-enekes-kisfiarol.htmlA Mariánról feltöltött videó láttán teljesen elolvadtunk! Majka fia tündérien rázza Kis Grófóra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.