Győrben született kisfiú az első baba vidéken

Forrás: Thinkstock -
kisfiú kisbaba Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjfél után 18 perccel született az új év első babája vidéken, Győr-Moson-Sopron megyében. Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra - közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel.

A kórház tájékoztatása szerint a kisfiú 3480 gramm és 53 centiméter. Noel természetes úton született, és a győri szülők első gyermeke. A 24 éves édesanya, Diána nem számított arra, hogy 2016 első perceiben hozza világra gyermekét, hiszen december 23-ra írták ki szülésre, a kórházba szerdán ment be. Az országban elsőként született kisfiú és édesanyja egyaránt jól vannak.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock
Örökifjú nagyszülők a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20151228-sztarok-akik-fiatalon-valtak-nagyszulove.htmlVannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg. Lássuk hát Hollywood sztárjait, akik 50 alatt lettek nagymamik és nagypapik! CsaládAFPTe elneveznéd a gyerekedet egy Instagram-effektről? Íme, a legnépszerűbb utónevek 2015-ben!http://www.life.hu/csalad/20151228-2015-legnepszerubb-keresztnevei-az-egyesult-allamokban.htmlValencia, Willow, Juno - neked is ismerősek ezek a nevek? Ha kicsit töröd a fejed, biztosan be fog ugrani, hogy honnan! Ezek mind különböző Instagram-effekt megnevezések. Nos, az amerikai szülők valószínűleg bolondulnak az Instagramért, mert bizony egyre többen nevezik el különböző képszerkesztő effektről gyermekeiket. Család--Rubint Réka kisfia, Zalán igazi úriemberhttp://www.life.hu/csalad/20151231-rubint-reka-es-schobert-norbert-kisfia-zalan-viraggal-koszontotte-a-kislanyt-akihez-vendegsegbe-ment.htmlA fitneszlady közösségi oldalán mutatta meg, milyen büszke fiára, Schobert Zalánra, aki vendégségben is igazi úriemberként viselkedett - csakúgy, mint édesapja. Család--Cuki vallomás! Ennyire szereti a testvérét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/csalad/20151230-gaspar-evelin-hugaval-gaspar-viraggal-szelfizett.htmlNemcsak képet, hanem néhány kedves szót is posztolt Instagram oldalán Gáspár Győző legidősebb lánya húgának, Virágnak. CsaládOrigoHogyan ne égesd le magadat és a gyerekeidet a netenhttp://www.life.hu/csalad/20151228-internetes-kisokos-szuloknek-igy-ne-egesd-le-magad-es-gyerekedet.htmlAz internet számtalan veszélyt rejthet egy kisgyerek, vagy akár egy tini számára is. Éppen ezért fontos, hogy a szülők ne csak papoljanak arról, mit szabad, és mit nem a virtuális térben, hanem ők maguk is jó példával szolgáljanak. Hiszen egy megszállott Facebook-anyuka intelmei annyira nem hitelesek, ugye? Család--Berki Natasa Zselyke imád a tengerben lubickolni http://www.life.hu/csalad/20151231-berki-natasa-zselyke-egyutt-homokozott-a-szuleivel-cuki-foto-egyenesen-a-tengerpartrol.htmlEgyszerűen nem tudunk betelni Berki Krisztián ennivaló kislányával, aki most a tengerpartra ruccant le a szülőivel, hogy együtt homokozzanak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.