Cuki! Kim Kardashian babaképet villantott: Fotó!

szülés kim kardashian babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebmami, aki mint ismeretes, 150 különböző karácsonyi ajándékot kapott a férjétől, ismét egy édes fényképet tett közzé gyermekéről.

Kim Kardashian korábban már megmutatta a kis Saint-et, de most egy újabb fotót tett közzé róla az Intagram oldalán:

Forrás: Instagtam/kimkardashian
Keresztes Ildikó elárulta, miért nincs gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160102-keresztes-ildikonak-ezert-nincs-gyereke.htmlSokan találgattak, miért nincs gyereke a sikeres énekesnőnek, Keresztes Ildikónak. Az X-Faktor egykori mentora elárulta, mi áll ennek hátterében.Család--Sztáranyukák, akik az otthon szülést választottákhttp://www.life.hu/csalad/20151228-sztarok-akik-nem-korhazban-hanem-otthon-szultek-meg-gyerekuket.htmlIdehaza az otthon szülés témája még igencsak megosztja a társadalmat - a hírességek között azonban bőven akadnak olyan celebanyukák, akik az oltalmat nyújtó családi otthon falai között adtak életet csemetéjüknek. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik viszolyogtak a kórházak rideg, steril atmoszférájától. CsaládAFPÖrökifjú nagyszülők a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20151228-sztarok-akik-fiatalon-valtak-nagyszulove.htmlVannak sztárok, akiken egyáltalán nem fog az idő vasfoga, akik 50 évesen is egy jól karbantartott harmincasnak tűnnek. A legtöbben csak akkor számolunk utána ezeknek az örökifjú hírességeknek, amikor megtudjuk, hogy az illető bizony már nagyszülői szerepben tetszeleg. Lássuk hát Hollywood sztárjait, akik 50 alatt lettek nagymamik és nagypapik! CsaládAFPGyönyörű családi fotókkal jelentkeztek be Amerikából Berkiékhttp://www.life.hu/csalad/20160101-berki-krisztian-hodi-pamela-es-nati-gyonyoru-csaladi-fotokkal-kivannak-boldog-uj-evet.htmlMég mindig élvezik a floridai nyarat Berki Krisztiánék. Élményeiket pedig másokkal is megosztják, Natasa Zselyke fotóitól pedig elolvad az internet népe. CsaládOrigoGyőrben született kisfiú az első baba vidékenhttp://www.life.hu/csalad/20160101-gyorben-szuletett-kisfiu-az-elso-baba-videken.htmlÉjfél után 18 perccel született az új év első babája vidéken, Győr-Moson-Sopron megyében. Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra - közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel. Család--Kislány lett az év első fővárosi babájahttp://www.life.hu/csalad/20160101-kislany-lett-az-ev-elso-fovarosi-babaja.htmlA fővárosban - az állami fenntartású intézményeket tekintve - egy kislány lett az új év első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra - közölte az intézmény pénteken reggel az MTI-t. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.