L.L. Junior bepillantást engedett az otthonába

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
kandalló otthon rapper lakás születésnap L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper vasárnap ünnepelte a születésnapját és ebből az alkalomból meleg kandallója mellett pózolt.

L.L. Junior 34 éves lett és egy fotóval köszönte meg rajongóinak, hogy gondoltak rá a jeles napon. A képen az is látszik, milyen harmonikus otthonban él a zenész, aki a hideg napokat kandallója mellett vészelheti át. A látottakhoz már csak annyit fűznénk hozzá: boldog szülinapot, Junior!

Forrás: Facebook/L.L. Junior
Hatalmas pocakjával kívánt boldog új évet Anne Hathawayhttp://www.life.hu/csalad/20160104-anne-hathaway-hatalmas-pocakjaval-bikiniben-kivant-boldog-uj-evet.htmlPontosan nem tudni, hányadik hónapban jár az Oscar-díjas színésznő, aki első babájával terhes, de az biztos, hogy már nagyon szépen formálódik a pocakja. CsaládHalott testvére hamvaiból készített tetoválást egy nő http://www.life.hu/csalad/20160104-testvere-hamvaibol-keszitett-tetovalast-egy-fiatal-no-testvere-leukemiaban-hunyt-el.htmlNicola Hollands húga nagyon fiatalon, 22 évesen halt meg leukémiában. A nő különleges módot választott arra, hogy a testvére örökre vele maradjon. Család--Villamosmegállóban született meg egy kisbaba Miskolconhttp://www.life.hu/csalad/20160103-villamosmegalloban-szuletett-meg-egy-kisbaba-miskolcon.htmlVillamosmegálló mellett született meg egy csecsemő Miskolcon szombaton éjszaka. Rendőrök segítettek az anya és gyermeke életének megmentésében - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.CsaládThinkstockCuki! Kim Kardashian babaképet villantott: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160103-kim-kardashian-celebanyuka-edes-babafotot-villantott.htmlA celebmami, aki mint ismeretes, 150 különböző karácsonyi ajándékot kapott a férjétől, ismét egy édes fényképet tett közzé gyermekéről. Család--Justin Timberlake kisfia egyszerűen tündéri - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20151231-justin-timberlake-imadja-a-kisfiat-cuki-foto-a-sztar-gyermekerol-az-unnepek-alkalmabol.htmlA színész-énekes idén ünnepelte első karácsonyát apaként, melyről egy megható bejegyzéssel emlékezett meg. Család--Micsoda luxus! Ebben a thaiföldi villában nyaral Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20151231-angelina-jolie-es-brad-pitt-elkepeszto-luxusban-nyaral-thaifoldon-nezz-be-a-villaba.htmlKét szint, edzőterem, medence és csodálatos kilátás - nézz be a villába, ahol a Brangelina házaspár és hat gyermeke tölti jól megérdemelt pihenését! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.