Vilmos herceg: "Félek, hogy nem látom a gyerekeimet felnőni"

Forrás: AFP/Ben Stansall -
család Katalin hercegné Vilmos herceg aggódás György herceg Charlotte hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege őszinte interjújában vallott arról, mennyire megváltoztatta őt az apaság.

Vilmos herceg az Ant and Dec tévés program két alkotópárosával készült új dokumentumfilmben vallott arról, hogyan változott meg az élete, amióta két kicsi gyerek büszke édesapja.

Forrás: AFP/Ben Stansall
Drámai! Majdnem a tengerbe fulladt a dán Mária hercegnő tízéves kisfiahttp://www.life.hu/news/20151220-majdnem-a-tengerbe-fulladt-a-dan-maria-hercegno-tizeves-kisfia.htmlKis híján tragédiába torkollt a dán hercegi család ausztráliai nyaralása: Mária hercegnő tízéves kisfiát, Christian herceget úgy kellett kimenteni a tengerből. News--Károly herceg még sosem cserélte ki unokái pelenkáját - Intim vallomáshttp://www.life.hu/csalad/20151230-karoly-herceg-meg-sosem-cserelte-ki-unokai-gyorgy-es-sarolta-pelenkajat.htmlIgazán meglepő dolgot osztott meg a minap a nagyközönséggel Károly herceg, aki elárulta: több nagypapával ellentétben, ő sosem cserélte ki unokái, Sarolta hercegnő és György herceg pelusát. Család--Így néznének ki a Disney hercegek kopaszon - Vicces fotók!http://www.life.hu/kult/20151230-disney-hercegek-kopaszon-igy-meg-sosem-lathattad-kedvenc-mesehoseinket-foto.htmlGyermekkorunk daliás hercegei láttán mindig arra gondoltunk, hogy mi is pontosan ilyen férfiakat szeretnénk magunk mellé, ha felnövünk. KultOrigoKiköpött apukája! Cuki fürtös angyalka lett György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151216-gyorgy-herceg-cuki-furtos-angyalka-lett.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné kisfiát is lencsevégre kapták a fotósok, amint épp dédnagymamája, Erzsébet királynő éves karácsonyi ünnepségére igyekezett. Család--Kiderült, mire vágyik születésnapján Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151216-katalin-hercegne-adele-enekesnot-szeretne-hogy-enekeljen-szuletesnapjan.htmlNem drága ékszer, sem valami neves divatház ruhadarabja: Katalin valami egészen mással szeretné meglepni magát 34. születésnapja alkalmából. CsaládAFPÍgy történt, hogy Katalin hercegnéből rocksztár letthttp://www.life.hu/news/20151216-katalin-hercegne-egy-jotekonysagi-esemenyen-dobolt.htmlCambridge hercegnéje nem csak a stílushoz és a mosolygáshoz ért, hanem a doboláshoz is. Kihagyhatatlan videó! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.