Nádai Anikó kisfia először látott havat - Ennivaló fotó!

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
fotó kisfiú kisbaba Nádai Anikó hóesés cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó már alig várta, hogy leessen az első hó, és megmutathassa kisfiának. A csöppség nagy élvezettel figyelte a hópelyheket - erről a büszke anyuka pedig egy fotót is posztolt. 

Patriknak láthatóan nagyon tetszett a dolog, és a kép alatt több kommentelő is megjegyezte, hogy a csöppség már most nagyon hasonlít az anyukájára. Egyszerűen tündéri!

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

Imádnivaló kép készült György herceg első bölcsis napjárólhttp://www.life.hu/csalad/20160107-gyorgy-herceg-elso-napja-a-bolcsodeben-foto.htmlEljött a nagy pillanat, amelyre hónapok óta várunk: Vilmos herceg és Katalin hercegné elsőszülött gyermeke először lépte át bölcsődéje küszöbét. CsaládOrigoVégre kibékült lányával Courtney Love?http://www.life.hu/csalad/20160106-courtney-love-enekesno-a-nehai-kurt-cobain-felesege-kozos-kepet-posztolt-lanyaval-frances-bean-nel.htmlA néhai Kurt Cobain felesége képmegosztó oldalára posztolt egy közös képet a Nirvana frontemberétől született lányával, Frances Bean-nel. CsaládOrigo"Nem természetes úton jött a világra" - Janicsák Veca a császármetszésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20160105-janicsak-veca-enekesno-kislanya-csaszarmetszessel-szuletett.htmlAz énekesnő kislánya egy hete született, és elmondása szerint Emma rendkívül nyugodt baba. A boldog anyuka pedig arról is vallott, miért döntött az orvosa a császármetszés mellett. Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját Dundika - Tündéri fotó! http://www.life.hu/csalad/20160105-majoros-hajnalka-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlMajka felesége Instagram-oldalán mutatta meg egyre nagyobb pocakját, ráadásul azt is elárulta: a 24. hétben van. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMesterséges intelligenciájú bébiszittert akar Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20160104-mesterseges-intelligenciaju-asszisztenst-akar-mark-zuckerberg.htmlA Marvel-filmhős, Vasember Jarvis nevű mesterséges intelligenciájához hasonló "i-komornyik" létrehozását tűzte ki idei céljául Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, hogy az új asszisztens segítségére legyen a gyereke körül, a háztartásban és a munkájában is. Család--Vilmos herceg: "Félek, hogy nem látom a gyerekeimet felnőni"http://www.life.hu/csalad/20160104-vilmos-herceg-fel-hogy-nem-latja-felnoni-a-gyerekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercege őszinte interjújában vallott arról, mennyire megváltoztatta őt az apaság. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.