Csak egy kattintás, és tied lehet az értékes nyeremények egyike!

Forrás: Aprosef.hu -
nyeremény recept játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Játssz az ApróSéf.hu-val és nyerj egy digitális konyhai mérleget!

A feladat pofonegyszerű: nincs más dolgod, mint feliratkozni az ApróSéf napi receptajánló hírlevelére 2016.01.15. és 2016.01.31. között ezen a linken. A feliratkozók amellett, hogy naponta ínycsiklandozó recepteket kapnak e-mail címükre, automatikusan részt vesznek azon a sorsoláson is, ahol négy darab Soehnle KWD Page Profi 67080 digitális konyhai mérleg fog gazdára találni.

A játék időtartama: 2016. 01. 15. - 01. 31.
Sorsolás: 2016. 02. 01-én

Forrás: Aprosef.hu

Játékszabályzat

1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Az „ApróSéf receptküldő hírlevél játék" elnevezésű játék (a továbbiakban: „Játék") szervezője az ApróSéf, Visual Gastronomy Media Kft. (székhely: 2013. Pomáz, Garat utca 8.,) (továbbiakban: „Szervező").

2. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

2.1. A játékban kizárólag 16 éven felüli, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, természetes személy vehet részt., aki a Játék 4. pontban meghatározott időtartama alatt a http://aprosef.hu/hirlevel_feliratkozas alatti weboldalon (a továbbiakban: „Honlap") az ApróSéf.hu napi receptküldő hírlevelére feliratkozik, és ezzel egyúttal elfogadja a jelen részvételi és adatkezelési feltételekben (a továbbiakban: „Játékszabályzat") leírt valamennyi feltételt.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Apróséf Visual Gastronomy Media Kft., a Szervező megbízásából a nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek Ptk. 8:1§ (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.

2.2. Szervező a Játékosok által megadott személyes adatok valóságtartalmáért nem felel, és azokat a Játékossal való kapcsolatfelvétel útján nyertességétől függetlenül is jogosult ellenőrizni. Egy játékos csak egy, saját email címmel jogosult részt venni a játékban.

3. A JÁTÉK LEÍRÁSA

A játék időtartama 2 hét, ezen idő alatt minden a http://aprosef.hu/hirlevel_feliratkozas weboldalon feliratkozott személy részt vesz a Játékban.

A Játék lezártakor sor kerül a nyeremények kisorsolására azok között, akik feliratkoztak a hírlevélre,és még mindig aktív feliratkozói státusban vannak.

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A játék 2016.01.15 - 01.31. között zajlik.

5. NYEREMÉNYEK, SORSOLÁS

5.1. A sorsolások helyszíne a Visual Gastronomy Media Kft. telephelye (2013 Pomáz, Garat utca 8.). A sorsolások nem nyilvánosak. A sorsolások kézi sorsolás útján kerülnek lebonyolításra.

A Nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

5.2 Nyeremény

A Játék során azon Játékosok között sorsoljuk ki a nyereményeket (4 darabot), akik a napi receptajánló hírlevélre feliratkoztak, és aktív feliratkozói státusban is vannak a sorsolás időpontjában.

Nyeremények: 4 db, Soehnle KWD Page Profi 67080 digitális konyhai mérleg.

A főnyeremények kisorsolására 2016.02.01-én kerül sor.

6. NYERTESEK ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE

6.1. Szervező a nyertest a megadott e-mail címen, értesíti a nyertességről, illetve a nyeremények átvételének módjáról, kiszállításának részleteiről. A nyereményeket a sorsolástól számított 90 napon belül postázzuk.

6.2. Amennyiben a nyertes nem érhető el a Játékban használt e-mail címen a Szervező a nyertességre vonatkozó első értesítéstől számított 5 naptári napon keresztül mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyertessel kapcsolatba lépjen. Amennyiben a nyertes attól a naptól számított 5 naptári napon belül sem érhető el, hogy a Szervező először kísérelt meg vele kapcsolatba lépni, a nyeremény átszáll a tartaléknyertesre.

6.3. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereményével kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyereménye átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

A Szervező a nyertesek névsorát a http://aprosef.hu/nyeremenyjatek_szabalyzat_2016/1 internetes címen hozza nyilvánosságra folyamatos feltöltéssel. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Játékos(ok) neve jelenik meg.

7. ADATVÉDELEM, VEGYES RENDELKEZÉSEK

7.1. A Játékos a Játékban való részvétellel

- automatikusan elfogadja jelen részvételi és adatkezelési szabályzatot és feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, telefonszámát, e-mail címét, lakcímét, nyertessége esetén a nyertes-lista kommunikálásához, illetve a nyeremény átadásához, átvételéhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Szervező és a nyereményjáték lebonyolításában résztvevő személyek a nyereményjáték lebonyolítása céljából az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeljék;

- tudomásul veszi, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek jelen illetve későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül

- feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Játék lebonyolítása során felhasználja, továbbá, hogy azokat az általa adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa.

7.2. A Játékos tudomásul veszi, hogy Szervező a Játékosok adatait a jelen 7.1 pontban meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli, és nem dolgozza fel.

A részletes szabályzat a Játék ideje alatt a http://aprosef.hu/nyeremenyjatek_szabalyzat_2016/1 címen elérhető el.

8. FELELŐSSÉG

A Játékos pályázatának hiányosságáért/hibájáért, a nyeremény elmaradásáért vagy késedelméért, valamint a kézbesítés során keletkezett károkért a Szervező és a szervezésben részt vevő cégek nem vállalnak felelősséget. A Játékos tudomásul veszi, hogy Szervező a Játék során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

A Szervező kizárja a felelősségét minden, az aprosef.hu weboldalt, illetve az azt működtető szervert ért külső, ún. SQL támadások estére. Tehát amennyiben a weboldalt, illetve szervert ért támadás folytán a Játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, nyertes/nem nyertes státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása, vagy bármely más, a Szervezőnek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt a Játékban való részvétel, így különösen az oldalra tagként történő bejelentkezés, illetve a Pályázatok beküldése késedelmet szenved, vagy nem valósul meg.

A Szervező fenntartja a Játék szabályai és mechanizmusa, nyereményei megváltoztatásának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért.

A Szervező jogosult kizárni Játékból azt a játékost, aki a játékban tisztességtelen módon (pl. nem saját, és/vagy több email címmel), a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.

Amennyiben a Játék során visszaélés vagy sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy törölje.

A Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának a jogát fenntartja.

A Játékos a Játékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt.

Adatvédelmi szám: NAIH-77557/2014

Budapest, 2016. 01. 11.

Visual Gastronomy Media Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.