Méregdrága ajándékot kap György herceg

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Aston Martin Vilmos herceg múzeum György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azért nem lehet olyan rossz, a királyi család tagjának lenni. György herceg ugyanis már most saját autót kap, amiért még mi is irigykedünk.

Az immáron bölcsis herceg egy mini Aston Martin tulajdonosa lesz hamarosan. A kocsi különlegessége, hogy 1988-ban Károly herceg ajándékozta fiainak, amikor pedig kinőtték, múzeumba került.

Forrás: AFP/Chris Jackson

A hírek szerint Vilmos herceg már el is szállítatta a múzeumból a méredrága darabot, így György hamarosan megkapja. Alig várjuk, hogy lássuk vele száguldozni.

A fővárosból vidékre - Új élet a fenntarthatóság jegyébenhttp://www.life.hu/csalad/20160114-biro-szabolcs-es-csaladja-a-fovarosbol-videkre-koltozott-termeszetkozeli-eletet-el.htmlTermészetközeli életmód, csendes, nyugodt, szinte idilli környezetben. Zsuzsa és Szabolcs, hátrahagyva csapot-papot, a főváros nyüzsgő rengetegét egy saját kezükkel átalakított, vidéki parasztházra cserélték. Megújult életüket a fenntarthatóság jegyében alakították ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoElmúltak Dundika rosszullétei - Végre évezheti a terhességet!http://www.life.hu/csalad/20160115-majoros-hajnalka-vegre-elvezheti-terhesseget-elmultak-a-rosszuletei.htmlMajoros Hajni eddig nagyon megszenvedte terhességet, sokszor gyötörték rosszullétek, amiket nehezen viselt. De ennek szerencsére már vége. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsak egy kattintás, és tied lehet az értékes nyeremények egyike! http://www.life.hu/csalad/20160114-aprosef-hu-nyeremenyjatek.htmlJátssz az ApróSéf.hu-val és nyerj egy digitális konyhai mérleget! CsaládFésűs Nelly: „Lajos igazi anya-pa"http://www.life.hu/csalad/20160114-fesus-nelly-szineszno-parjaban-vajto-lajosban-egy-no-veszett-el-olyan-ugyesen-gondozza-kislanyat.htmlA színésznő párjában, akinek legutóbb halálhírét keltették, egy bébiszitter veszett el, ugyanis ügyesebben gondozza közös kislányukat, mint egy nő. Család--Meglepő rokoni kapcsolatok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160113-hires-unokatestverek-a-sztravilagban.htmlKorábbi cikkeinkben mutattunk már be híres és sikeres hollywoodi testvérpárokat, sőt ikertestvéreket is -, most jöjjenek a kicsit távolabbi rokonok! A következő hírességekről bizony sokan nem tudják, hogy ugyanaz a vér csörgedezik az ereikben. CsaládAFPHiányolta kamasz fiait, ezért megkötötte őkethttp://www.life.hu/csalad/20160114-marieke-voorsluijs-edesanya-hianyolta-kamasz-gyerekeit-ezert-megkototte-oket.htmlMeglehetősen furcsa módszert választott egy asszony arra, hogy kiélje anyai hajlamait a gondoskodást már kevésbé igénylő kamasz fiain: fonalat és kötőtűt ragadott, és megkötötte őket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.