Magyar Úszó Szövetség úszás Kiss László Hosszú Katinka Hosszú István botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hosszú Katinka és az úszószövetség között kialakult helyzet aggodalommal tölti el a világhírű úszónő szüleit is, most édesapja, az egykori többszörös válogatott kosárlabdázó, Hosszú István szólalt meg az ügyben. 

Az egész közvéleményt és az úszótársadalmat is megosztja a Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség között kialakult, vitás helyzet. Természetesen a világklasszis úszónő családjának is megvan a véleménye az üggyel kapcsolatban, álláspontját most Hosszú István, Katinka édesapja osztotta meg röviden a Best magazinnal.

Forrás: Facebook/Hosszú István, Fotó: Soós Lajos

"Vannak dolgok, amik nem tetszenek neki, és elmondta, hogy mit hiányol. Legalább megpróbál tenni valamit" - mondta a magazinnak Hosszú István, aki azt is elárulta: szülőként aggódva figyeli a történteket. "Féltem a lányomat! Úgy gondolom, semmi rosszat nem tett a férjével. Természetesen nem mindegy, hogy mi keveredik majd ki ebből az egész történetből, de szerintem hamarosan elcsitulnak a kedélyek. Ennél többet azonban már tényleg nem szeretnék mondani. Katinkáék azon az állásponton vannak, hogy ne nyilatkozzunk" - tette hozzá.

Hosszú Katinka és Cseh Laci lett az év sportolója

Hosszú Katinka és Cseh László lett 2015 legjobb női és férfi sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Óvszerrel és pénisz alakú édességgel várták a vendégeket Terry Richardson babavárójánhttp://www.life.hu/csalad/20160113-ovszerek-es-penisz-alaku-sutemenyek-terry-richardson-babavaro-bulijan.htmlNagyon botrányosra sikeredett Terry Richardson babaváró bulija: a vendégeket többek közt óvszerrel és pénisz alakú édességekkel várták. Család--Mesterséges intelligenciájú bébiszittert akar Zuckerberghttp://www.life.hu/csalad/20160104-mesterseges-intelligenciaju-asszisztenst-akar-mark-zuckerberg.htmlA Marvel-filmhős, Vasember Jarvis nevű mesterséges intelligenciájához hasonló "i-komornyik" létrehozását tűzte ki idei céljául Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, hogy az új asszisztens segítségére legyen a gyereke körül, a háztartásban és a munkájában is. Család--Hámori Ildikó: "A szeretet valójában munka"http://www.life.hu/csalad/20151230-hamori-ildiko-szerint-a-szeretet-valojaban-kemeny-munka.htmlMár három generáció él együtt Hámori Ildikóék családjában azzal, hogy lánya, Szinetár Dóra és újdonsült férje, Makranczi Zalán is hozzájuk költöztek. Hámori Ildikó ezzel kapcsolatban elmondta: a szeretet bizony kemény munka. Család--Férje miatt nem lehetett harmadik gyermeke Bombera Krisztinánakhttp://www.life.hu/csalad/20151229-bombera-krisztina-ferje-nem-akart-harmadik-gyereket.htmlBombera Krisztina a Hot! magazinnak árulta el, mennyire vágyott volna egy harmadik gyermekre, férje miatt azonban nem teljesülhetett az álma. Család--Majka tündéri kisfia ugyanolyan nagydumás, mint apukájahttp://www.life.hu/csalad/20151223-majoros-marian-apukajahoz-hasonloan-nagydumas.htmlA Kocka ünnepi adásában ezúttal a sztárok teszik próbára ügyességüket. Majoros Péternek felesége és kisfia szurokoltak, Marián pedig azt is bebizonyította, ugyanolyan nagydumás, mint édesapja. CsaládOrigoMeglepő rokoni kapcsolatok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20160113-hires-unokatestverek-a-sztravilagban.htmlKorábbi cikkeinkben mutattunk már be híres és sikeres hollywoodi testvérpárokat, sőt ikertestvéreket is -, most jöjjenek a kicsit távolabbi rokonok! A következő hírességekről bizony sokan nem tudják, hogy ugyanaz a vér csörgedezik az ereikben. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.