Fekete ruha, sápadt arc – Először mutatkozott férje halála óta Céline Dion

Forrás: AFP/Francois Guillot -
búcsú Céline Dion René Angélil Montreal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal férje temetése előtt fotózták le Céline Diont barátai és gyermekei körében. A család éppen búcsúzkodott, ugyanis magánrepülőn Montrealba utaztak, ahol a temetést tartják.

A rákban elhunyt rendezőt Montrealban, a Notre Dame Bazilikában búcsúztatják, ahol a pár 1994-ben az esküvőjét tartotta. A temetést a hírek szerint még maga René Angélil szervezte meg, hogy levegye felesége válláról a terheket.

Az énekesnőt most először láthatjuk férje halála óta: fekete öltözete és sápadt arca mindent elárul az elmúlt napok fájdalmairól. Két nappal férje halála után Céline Dion egyik testvére is feladta a harcot a rákkal szemben. Az énekesnőről készült további fotókat itt nézheted meg!

Várkonyi Andrea télen utazott a nyárbahttp://www.life.hu/csalad/20160120-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-telen-utazott-a-nyarba-es-csaladjaval-a-tengeren-suhant.htmlA TV2 híradósa családi fotón mutatta meg, hogyan suhannak kislányával s Bochkor Gáborral a kék tengeren. Család--Gyermeket és egy normális pasit szeretne Baukó Éva http://www.life.hu/csalad/20160120-bauko-eva-gyermeket-szeretne-normalis-eletre-vagyik-az-egykori-valosagshow-sztar.htmlAz Édes Élet szereplője már megunta a bulizást, és végre megállapodna. Az egyik nagy vágya, hogy a közeljövőben édesanya lehessen. Család--Megható videó! Egymás kezét szorongatják a koraszülött ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20160120-az-ausztraliai-koraszulott-ikrek-egymas-kezet-szorongatjak.htmlA hihetetlenül apró testvérek apjuk mellkasán szunyókálnak, miközben el sem engedik a másik kezét. Család--Elő a halloweeni jelmezeddel, itt a farsang!http://www.life.hu/csalad/20160119-farsang-vagy-halloween-a-farsang-tortenete.htmlItt a farsang, áll a bál – a magyar halloween, azaz a farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart, és hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek kísérik. A következőkben megpróbáltunk utánajárni, hogy honnan is eredeztethető a farsang története, és hogy a jelmezes beöltözésen kívül, van-e közös gyökere a kelta halloween ünnepével. Család--Elő a halloweeni jelmezeddel, itt a farsang!http://www.life.hu/csalad/20160119-farsang-vagy-halloween-a-farsang-tortenete.htmlItt a farsang, áll a bál – a magyar halloween, azaz a farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart, és hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek kísérik. A következőkben megpróbáltunk utánajárni, hogy honnan is eredeztethető a farsang története, és hogy a jelmezes beöltözésen kívül, van-e közös gyökere a kelta halloween ünnepével. Család--Elvis Presley unokája, Riley Keough szexi nővé érett - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160119-elvis-presley-rock-and-roll-kiraly-unokajaunokaja-riley-keough-szexi-nove-erett.htmlA rock and roll királyának unokája, Riley Keough sokak szerint nagyon hasonlít híres nagypapájára, és egyértelműen örökölte a sztárgéneket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.