Kiss Ramóna: "A korai gyerekvállalásról lekéstem"

Forrás: Facebook/RTL Klub -
gyermekvállalás színésznő terhesség Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a Barátok köztben éppen babát vár, ennek kapcsán pedig arról mesélt, ő is nagyon vágyna már gyermekre, de egyelőre nem adatott meg neki.

Kiss Ramóna, arról vallott, hogy olyan szülő lesz, mint édesanyja és édesapja, mert mindig nyílt és közvetlen volt a kapcsolata családjával. Bár az már biztos, hogy nem lesz olyan fiatalon édesanya, mint anyukája – írja a Story.

Forrás: Facebook/RTL Klub

„Egy valamiben már nem tudom anyut és aput követni, a kora gyermekvállalásról ugyanis lekéstem. Ha akkor szültem volna, mint engem anyukám, már lenne egy 12 éves gyermekem" – mondta a színésznő.

Várkonyi Andrea télen utazott a nyárbahttp://www.life.hu/csalad/20160120-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-telen-utazott-a-nyarba-es-csaladjaval-a-tengeren-suhant.htmlA TV2 híradósa családi fotón mutatta meg, hogyan suhannak kislányával s Bochkor Gáborral a kék tengeren. Család--Gyermeket és egy normális pasit szeretne Baukó Éva http://www.life.hu/csalad/20160120-bauko-eva-gyermeket-szeretne-normalis-eletre-vagyik-az-egykori-valosagshow-sztar.htmlAz Édes Élet szereplője már megunta a bulizást, és végre megállapodna. Az egyik nagy vágya, hogy a közeljövőben édesanya lehessen. Család--Elő a halloweeni jelmezeddel, itt a farsang!http://www.life.hu/csalad/20160119-farsang-vagy-halloween-a-farsang-tortenete.htmlItt a farsang, áll a bál – a magyar halloween, azaz a farsangi időszak vízkereszttől hamvazószerdáig tart, és hagyományosan vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek kísérik. A következőkben megpróbáltunk utánajárni, hogy honnan is eredeztethető a farsang története, és hogy a jelmezes beöltözésen kívül, van-e közös gyökere a kelta halloween ünnepével. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Yao Chenhttp://www.life.hu/csalad/20160118-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-yao-chen-kinai-szineszno.htmlHogy mi kell ahhoz, hogy egy nő sikeresnek, befolyásosnak mondhassa magát, és hogy a világ is ezt gondolja róla? Sorozatunk következő szereplője amellett, hogy Kína egyik legfelkapottabb színésznője, több mint 77 millió internetes követővel büszkélkedhet, sőt,ő az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának első kínai, jótékonysági nagykövete. CsaládOrigoMár a harmadik babát tervezik Kim Kardashianék?http://www.life.hu/csalad/20160119-kanye-west-szeretne-egy-harmadik-gyereket-kim-kardashiantol.htmlKim Kardashian nem is olyan rég hozta világra Kanye Westtel közös, második gyermeküket, egyes források szerint azonban a rapper máris újabb babát szeretne. Család--A szülők bántó megjegyzései felnőttkorban is kísértenekhttp://www.life.hu/csalad/20160118-banto-megjegyzesek-szuloktol-amelyeket-valaha-gyerekeknek-mondtak.htmlÉrdekes kérdést tettek fel a magyar Gyakori kérdések amerikai változatán, a Quora oldalon: mi az a pszichológiai értelemben vett legkárosabb dolog, amit mondhatnak egy gyereknek? Sokkoló válaszok következnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.