Terhes kismama twerkelő videóján háborog a net

Forrás: Thinkstock -
komment twerk videó tánc kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új-zélandi nő unatkozott a kórházban, és úgy döntött, hogy kicsit feldobja a napját. A táncról felvétel is készült, amit elég vegyes érzésekkel fogadtak a kommentelők. 

Az Amber Reene Murphyről készült videót az egyik ismerőse osztotta meg a Facebookon. A kismama egy hosszú, csíkos ruhában rázza a fenekét a The Baby Momma Dance című számra. A bejegyzés hamar elérte a 15 milliós nézettséget - írja a Daily Mail.

Amber azért kezdett el twerkelni, mert nem bírta már elviselni az összehúzódásokkal járó fájdalmat. Több kommentelő szerint is veszélybe sodorta ezzel a babáját, és nem kéne ilyeneket csinálnia a szülés előtt.

"Nem akartam a gyerekeim nyakába varrni magam" - élet egy idősotthonbanhttp://www.life.hu/csalad/20160120-elet-egy-idosekotthonaval-interju-a-71-eves-klarival.htmlEgy gyűjtőhely, ahova a gonosz gyerek bedughatja idősödő szüleit. Egy elfekvő, ahol senki nem törődik az öregekkel. Ha idősotthonokról van szó az emberek fejében egy negatív, sőt kifejezetten nyomorúságos kép él, a rokonaikat ide száműző családtagokat pedig gyakran bélyegzik hálátlannak vagy nem törődömnek. CsaládThinkstockGalambos Lajcsi négy hónapja nem látta feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160121-galambos-lajcsi-zenes-aki-jelneleg-elozetes-letartoztatasban-van-negy-honapja-nem-latta-feleseget.htmlLajcsit a börtönben csak gyermekei látogathatják, Boglárkával a letartóztatása óta nem találkozhatott. Család--Gyermeket és egy normális pasit szeretne Baukó Éva http://www.life.hu/csalad/20160120-bauko-eva-gyermeket-szeretne-normalis-eletre-vagyik-az-egykori-valosagshow-sztar.htmlAz Édes Élet szereplője már megunta a bulizást, és végre megállapodna. Az egyik nagy vágya, hogy a közeljövőben édesanya lehessen. Család--Tündéri fotók! Megkeresztelték Alec Baldwin kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20160118-megkereszteltek-alec-baldwin-kisfiat-rafael-thomast.htmlAz 57 éves amerikai színész harmadik gyermeke, Rafael Thomas cuki, fehér ruhában feszített a keresztelőn. Család--Meghitt családi fotót posztolt Liluhttp://www.life.hu/csalad/20160118-meghitt-csaladi-fotot-posztolt-lilu-az-instagramra.htmlA műsorvezető az idilli pillanatokba is betekintést enged a rajongóinak. Cuki képet osztott meg magáról és kisfiáról. CsaládOrigoA szülők bántó megjegyzései felnőttkorban is kísértenekhttp://www.life.hu/csalad/20160118-banto-megjegyzesek-szuloktol-amelyeket-valaha-gyerekeknek-mondtak.htmlÉrdekes kérdést tettek fel a magyar Gyakori kérdések amerikai változatán, a Quora oldalon: mi az a pszichológiai értelemben vett legkárosabb dolog, amit mondhatnak egy gyereknek? Sokkoló válaszok következnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.