Könnyes szemmel beszélt édesanyjával Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
békülés édesanya TV2 könny Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja szeretné visszakapni édesanyját, mert úgy érzi, ez az utolsó lehetőség arra, hogy ismét egy család lehessenek.

Berki Krisztián fájdalmas, könnyes beszélgetést folytatott múltbéli sérelmeiről édesanyjával, akivel évek óta egymástól elhidegülten éltek.„Amikor hazaérkeztem Miamiból, azt éreztem, hogy rendeznem kell vele kapcsolatomat, a viszonyomat. Belőlem a találkozás azt váltotta ki, hogy rázúdítom a problémámat és nem szeretnék hátralépni, várni, mert akkor nem történik semmi" – mondta Krisztián, akinek édesanyja bevallotta, nem tudja kimutatni érzelmeit.

A világ legsikeresebb asszonyai: Erős Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20160125-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-eros-antonia-az-rtl-klub-musorvezetoje.htmlTöbb mint 20 éve már, hogy a tanári katedrát képernyőre cserélte. Nem kellett hozzá sok idő, hogy beigazolódjon: jó döntést hozott. Erős Antónia amellett, hogy a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legismertebb arca, a legbefolyásosabb magyar asszonyok listájára is felkerült. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKomoly elhatározás! Németh Kristóféknál jöhet a baba!http://www.life.hu/csalad/20160126-nemeth-kristof-es-parja-keszen-allnak-a-babara.htmlNémeth Kristóf komoly lépésre szánta rá magát szerelmével, Jucival együtt. A pár úgy döntött, hogy készen állnak egy baba érkezésére. Család--Tóth Gabi übercuki fotót posztolt - Így még sosem láthattad őt és testvéréthttp://www.life.hu/csalad/20160125-toth-gabi-enekesno-ubercuki-fotot-posztolt-ami-gyermekkoraban-keszult-es-testverevel-toth-veraval.htmlAz énekesnő megmutatta, milyenek voltak testvérével, Tóth Verával kislánykorukban. Család--Hatalmas boldogság! Megszületett Michael Bublé második gyermeke - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20160123-michael-buble-masodik-gyermeke-elias-megszuletett-felesege-es-a-baba-jol-vannak.htmlÚjabb taggal bővült a Bublé família, mindkét szülő repdes az örömtől! CsaládAFPHugh Hefner ex-Playboy nyuszija babát várhttp://www.life.hu/csalad/20160123-hugh-hafner-exe-holly-madison-babat-var-parjatol.htmlHugh Hefner egyik leghűségesebb ágyasa, Holly Madison második gyermekét várja férjétől. CsaládAFPVictoria Beckham igazi anyagtigris: nehezen viseli, hogy fia már randizikhttp://www.life.hu/csalad/20160124-victoria-beckham-divattervezo-fia-brooklyn-randizik.htmlVictoria Beckhamnek nincs könnyű dolga: a sztármami életében eljött az az időszak, amikor fia randizni kezdett, ezt pedig elég rosszul viseli. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.