Megszületett Candice Accola kisbabája

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
Születés Candice Accola gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vámpírnaplók sztárja és férje hétfőn jelentették be, hogy megérkezett az új családtag!

Candice Accola szeptember elején Instagramon tudatta rajongóival, hogy férjével első közös gyermeküket várják. A színésznő azóta izgatottan készült az anyaságra, pocakját még Ferenc pápa is megáldotta.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A színésznő hétfőn szintén Insatgram-oldalán tette közzé a jó hírt, miszerint megszületett kisbabájuk, ráadásul a nemét is elárulta. Canidce és férje egy kislányt üdvözölhet, aki január 15-én látta meg a napvilágot és a gyönyörű Florence May King nevet kapta.

Forrás: Instagram/Candice Accola
A világ legsikeresebb asszonyai: Erős Antóniahttp://www.life.hu/csalad/20160125-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-eros-antonia-az-rtl-klub-musorvezetoje.htmlTöbb mint 20 éve már, hogy a tanári katedrát képernyőre cserélte. Nem kellett hozzá sok idő, hogy beigazolódjon: jó döntést hozott. Erős Antónia amellett, hogy a magyar kereskedelmi televíziózás egyik legismertebb arca, a legbefolyásosabb magyar asszonyok listájára is felkerült. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKomoly elhatározás! Németh Kristóféknál jöhet a baba!http://www.life.hu/csalad/20160126-nemeth-kristof-es-parja-keszen-allnak-a-babara.htmlNémeth Kristóf komoly lépésre szánta rá magát szerelmével, Jucival együtt. A pár úgy döntött, hogy készen állnak egy baba érkezésére. Család--Újabb unokája született Verebes Istvánnak - A család eddig titkolta a baba érkezéséthttp://www.life.hu/csalad/20160126-ujabb-unokaja-szuletett-verebes-istvannak.htmlA család nem verte nagydobra Verebes István legkisebb unokájának érkezését. Család--Megszületett Czutor Zoli kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160125-megszuletett-czutor-zoli-kisfia.htmlMegszületett Czutor Zoli kisfia. Az énekes egy tündéri fotóval adta a világ tudtára a nagy hírt.Család--Tóth Gabi übercuki fotót posztolt - Így még sosem láthattad őt és testvéréthttp://www.life.hu/csalad/20160125-toth-gabi-enekesno-ubercuki-fotot-posztolt-ami-gyermekkoraban-keszult-es-testverevel-toth-veraval.htmlAz énekesnő megmutatta, milyenek voltak testvérével, Tóth Verával kislánykorukban. Család--Imádnivaló! Már beszél Caramel kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160125-caramel-kislanya-mar-beszel-meg-is-mutatta-hogyan-cuki-video.htmlSzilágyi Szilvi, Caramel felesége töltött fel Instagramjára egy videót, amelyben beszédre bírja a lassan másfél éves Sofit. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.