Durva! 21 évig nem tudta, hogy a férje elvált tőle

Forrás: Thinkstock -
házasság válás férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
21 év házasság után döbbent rá Cristina Carta Villa, hogy férje közvetlenül az esküvő után érvénytelenítette a házasságukat. A férfi ugyanis azt akarta, hogy felesége ne részesüljön a vagyonukból.

1994-ben házasodott össze Cristina Carta Villa és a nála 30 évvel idősebb Gabriel Villa. Házasságuk nagyon boldog volt, egy fiuk is született. 21 év után azonban döbbenetes titokra derült fény.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A 90 éves férfi ugyanis kórházba került, emiatt pedig egyedül kellett intéznie a pénzügyeket feleségének. Az egyik számlán észrevette, hogy a franciaországi és amerikai otthonuk is egyedül a férfi nevére van írva. Az általa felbérelt ügyvéd kiderítette, hogy ez nem csupán hiba, a nő azért nem szerepel tulajdonosként, mert hivatalosan nem felesége az üzletembernek.

Gabriel Villa rögtön a házasságuk után érvénytelenítette azt, mert azt akarta, hogy "felesége" semmit ne kapjon a vagyonából. A nőt 21 év házasság után sokkolta az eset, pert indított férje ellen, amiért átverte.

Montessori-pedagógia – Így válik majd György hercegből boldog és öntudatos felnőtthttp://www.life.hu/csalad/20160126-gyorgy-herceg-brit-tronorokos-montessori-ovodaba-jar-montessori-pedagogia.htmlEgész Anglia lázban ég a kis György herceg óvodai tanulmányai miatt. Na nem azért aggódnak, vajon elég ügyes lesz-e a trónörökös az óvodai foglalkozásokon, az elszánt angol szülők azon munkálkodnak, hogy valahogy a saját csemetéjüket is bejutassák abba az oviba, ahova a herceg jár. Minden szülő György herceget szeretné gyermeke legjobb barátjának. Család--Céline Dion nem jelent meg testvére temetésénhttp://www.life.hu/csalad/20160127-celine-dion-nem-jelent-meg-testvere-temetesen.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, férje után két nappal az énekesnő egyik testvére is feladta a harcot a rákkal szemben. Céline Dion meglepő módon nem vett részt a temetésén. Család--Megszületett Pásztor Anna kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160126-megszuletett-pasztor-anna-kislanya.htmlGólyahír! Világra jött Pásztor Anna kislánya.CsaládOrigoLilu kisfiával bohóckodott – cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160126-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-kisfiaval-bohockodott-a-hoban.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a hóesést kihasználva szánkózni indult kisfiával, majd egymás karjaiban kötöttek ki. Család--Micsoda mulatság! Katalin és Vilmos meghívták magukhoz György herceg barátaithttp://www.life.hu/csalad/20160126-katalin-es-vilmos-meghivtak-magukhoz-gyorgy-herceg-baratait.htmlNéhány hónapja már bölcsödébe jár György herceg, ahol barátokat is szerzett. Őket szeretnék most meghívni a szülők az otthonukba. CsaládOrigoKönnyes szemmel beszélt édesanyjával Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20160126-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-konnyes-szemmel-beszelt-fajdalmarol-az-edesanyjanak.htmlAz Édes Élet sztárja szeretné visszakapni édesanyját, mert úgy érzi, ez az utolsó lehetőség arra, hogy ismét egy család lehessenek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.