Lányaként nevelte fel Bangó Margit a húgát

család húg Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjuk halála után a Kossuth-díjas énekesnő harcolt azért, hogy hozzá kerüljön az akkor 10 éves Rózsika.

Bangó Margit húga még csak 10 éves volt, amikor az édesanyjuk eltávozott. Mivel édesapjuk zenészember volt, nem nagyon értett a főzéshez. A család úgy határozott, hogy az lenne a legjobb, ha valamelyikük magához venné a kislányt.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Nyílt levél egy lázadó tinihezhttp://www.life.hu/csalad/20160126-egy-elkeseredett-edesanya-levele-13-eves-tini-lanyahoz.htmlA kamaszkor átvészelése minden szülőnek feladja a leckét. Ez az időszak olyan intenzív szellemi-érzelmi változásokkal jár, hogy néha a legtürelmesebb szülő is kevés ahhoz, hogy kezelni tudja önfejű gyerekének lázadásait. Az alábbi sorok írója egy elkeseredett édesanya, aki nyílt levélben szeretne üzenni 13 éves, kamaszodó lányának. Család--György hercegnek gyerekként kell kiélvezni a szabadságothttp://www.life.hu/csalad/20160128-gyorgy-hercegnek-szabadsagot-akarnak-a-szulei.htmlKatalin és Vilmos jól tudják, hogy György herceg élete idősebb korában a kötelességekről fog szólni, ezért azt szeretnék, ha gyerekként kiélvezhetné szabadságát. Szerencsére a Montessori-pedagógia is egyetért ezzel. CsaládOrigoAmal Clooney nem tervez egyhamar gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160128-amal-clooney-es-george-clooney-nem-akarnak-meg-gyereket.htmlGeorge Clooney szívesen bővíti családját örökbe fogadott kutyákkal, de saját csemetét még nem akar a házaspár! CsaládAFPSosem látott fotó került elő Sebestyén Balázsról http://www.life.hu/csalad/20160128-sebestyen-balazs-gyermekkori-fotojatol-te-is-elolvadsz-igy-meg-nem-lattad-a-musorvezetot.htmlA műsorvezető az évek alatt számtalan alkalommal mesélt a gyermekkoráról a reggeli rádióműsorban, de képet eddig még nem csatolt az élményekhez. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20160128-csobot-adel-enekesno-kisfiut-hord-a-szive-alatt-istenes-bence-nagyon-orult-a-hirnek.htmlAz énekesnő és párja, Istenes Bence, már alig várják a trónörökös érkezését, ám gyermekük keresztnevén még törik a fejüket. Család--Sarka Kata teljesen új arcát mutatta meg rajongóinakhttp://www.life.hu/csalad/20160128-sarka-kata-cuki-kislanykent-a-sztar-is-gyermekkori-kepekkel-arasztja-el-a-facebookot.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: a műsorvezető is beszállt abba a Facebookon zajló játékba, melynek résztvevői minden nap megosztanak magukról egy gyermekkori képet. A legújabb fotója egyszerűen tündéri. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.