Sarka Kata igazi királylány volt kiskorában - Fotó!

Sarka Kata modell elsőáldozó királylány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell megmutatta, milyen gyönyörű ruhát viselt, amikor az elősáldozásra készült.

Sarka Kata kislányának volt kitől örökölnie a szépségét, mert mintha Noncsit látnánk azon a fotón, ami a modell elsőáldozásakor készült. A gyönyörű ruhaköltemény remekül állt a kis Katának, aki cuki, átszellemült fejjel várta, hogy elsőáldozóvá váljon.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Mégsem lesz világhírű színész Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-krasznai-tunde-megsem-lesz-szinesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Krasznai Tünde egy amatőr társulatnál tanulta a színészmesterséget, hogy tavasszal már Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. Úgy látszik, mindez meghiúsult, mert Tünde rájött: neki az éneklés az élete. TV + Sztárok--Ezért van konfliktus Hódi Pamela és Baukó Éva közthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-kiderult-miert-van-konfliktus-hodi-pamela-es-bauko-eva-kozott-tv2-edes-elet-cimu-adasaban.htmlA két sztár nem igazán szívleli egymást, amit nem is titkolnak. Most viszont fény derül a kettőjük közti rossz viszony okára is. TV + Sztárok--Schobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160129-schobert-norbi-bevallotta-hogy-utal-edzeni.htmlA fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett. TV + Sztárok--Isten éltesse! 31 éves lett Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160128-kallay-sunders-andras-zenesz-enekes-31-eves-lett-januar-28-an.htmlNagy nap ez a mai! Nem csak Kern András lett ma 68 éves, hanem egy másik, azonos kersztnevű úriember is. Kállay-Saunders András is január 28-án látta meg a napvilágot, így a Life.hu az alábbi dallal köszönti őt. Boldog születésnapot kívánunk! TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoHugh Jackman örül az Oscar-botránynakhttp://www.life.hu/sztarok/20160128-hugh-jackman-szerint-fontos-az-oscar-gala-korul-kialakult-botrany-nincs-fekete-boru-jelolt.htmlA színész szerint igenis fontos beszélni arról, hogy egyetlen fekete bőrű jelölt sincs a listán. Ez a bojkott talán beindítja a kommunikációt. TV + Sztárok--Szepesi Niki: „Szakítottam a régi életemmel"http://www.life.hu/sztarok/20160128-szepesi-nikolett-egykori-uszono-botranykonyv-iro-parra-es-munkara-talalt.htmlAz egykori botrányhősnő, aki szexkönyveivel borzolta a közvéleményt és a sztárpasik idegeit, most révbe ért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.