Berki Natasa Zselyke még akkor is ennivaló, amikor fázik

TV2 fázik Berki Natasa Zselyke állatkert Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Natasa Zselyke az Állatkertben járt azt édesapjával, ám a hideg megviselte a picike testét, és édesen elmélázva didergett.

Berki Krisztián és kislánya a szabadba szervezett programot, hiszen végre kegyes volt az időjárás és nem voltak mínusz fokok. Ám a kis csöpp Natika így is fázott egy picit és a madárketrec előtt, de aztán édesapja ölelő meleg karjában már újra megjelent a huncut mosoly az arcán.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián
Sarka Kata igazi királylány volt kiskorában - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160129-sarka-kata-modell-gyonyoru-kiralylany-volt-kiskoraban-amikor-elsoaldozo-volt.htmlA modell megmutatta, milyen gyönyörű ruhát viselt, amikor az elősáldozásra készült. CsaládOrigoKiderült! Csobot Adél kisfiút hord a szíve alatthttp://www.life.hu/csalad/20160128-csobot-adel-enekesno-kisfiut-hord-a-szive-alatt-istenes-bence-nagyon-orult-a-hirnek.htmlAz énekesnő és párja, Istenes Bence, már alig várják a trónörökös érkezését, ám gyermekük keresztnevén még törik a fejüket. Család--Hódi Pamela csajos napot tartott kislányával - Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20160127-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-es-kislanya-nati-csajos-napot-tartottak.htmlBerki Krisztián gyönyörű kislánya nagyon gyorsan cseperedik, és pont olyan nőcis, mint édesanyja. CsaládOrigoImádnivaló! Már beszél Caramel kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160125-caramel-kislanya-mar-beszel-meg-is-mutatta-hogyan-cuki-video.htmlSzilágyi Szilvi, Caramel felesége töltött fel Instagramjára egy videót, amelyben beszédre bírja a lassan másfél éves Sofit. Család--Tatár Csilla komoly megpróbáltatásokon ment keresztül a szülés alatthttp://www.life.hu/csalad/20160118-tatar-csilla-musorvezeto-oszinten-vallott-a-szules-megprobaltatasairol.htmlTatár Csilla a blogján mesélt őszintén a szüléséről, így többek közt arról, milyen komplikációval kellett megküzdeniük az orvosoknak Milán világrajövetelénél. Család--Fésűs Nelly: „Lajos igazi anya-pa"http://www.life.hu/csalad/20160114-fesus-nelly-szineszno-parjaban-vajto-lajosban-egy-no-veszett-el-olyan-ugyesen-gondozza-kislanyat.htmlA színésznő párjában, akinek legutóbb halálhírét keltették, egy bébiszitter veszett el, ugyanis ügyesebben gondozza közös kislányukat, mint egy nő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.