Újabb titkok szivárogtak ki a királyi családról: Kitálalt a családi tiszteletes!

Forrás: Facebook/Mario Testino -
tiszteletes Erzsébet királynő királyi család hétvége család Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Kellet egy egész hétvégét tölthetett II. Erzsébettel és családjával a Balmoral kastélyban. Az élményeit most megosztotta a nyilvánossággal. 

A tiszteletes feladata az volt, hogy levezesse az asztali áldásokat és a vasárnapi misét. Elmondása szerint a pár nap alatt igazán meghitt és szerethető emberekkel találkozott, mindenki kedves volt vele - írja a Daily Mail.

Az angol királyi család teljes pompájában 2015-ben Forrás: Facebook/Mario Testino

Kellet 1981-ben volt hivatalos egyetlen hétvégére. Mielőtt odament, egy órán keresztül okították, hogy mit szabad, és mit nem Őfelsége előtt. Legnagyobb meglepetésére mikor odaért, teljesen más benyomás érte. "Arra számítottam, hogy egy komornyik fog fogadni engem, de mikor leparkolt az autóm nem állt ott senki. Kiszálltam, és egyszer csak előbukkant II. Erzsébet királynő a kutyáival. Rám nézett, köszönt nekem, majd beengedett. Nagyon meglepődtem. Nem gondoltam, hogy a királyi család ennyire hétköznapian fog viselkedni - mesélte a tiszteletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.