A Szulejmán sztárja kisfia miatt békül feleségével

Forrás: Instagram/halitergenc30 -
békülés Halit Ergenc házasság Szulejmán feleség gyermek megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történelmi ihletésű sorozat főszereplője, a Szulejmánt alakító, Halit Ergenc, majdnem elvesztette felségét, ám az utolsó pillanatban észbe kapott.

Halitot annyira felőrölték a Szulejmán forgatásai, hogy nem jutott ideje feleségére. Ráadásul a pletykák szerint, a színész nem tudott ellenállni a csábításnak sem, hiszen a nők körülzsongják. A színész felesége Korel, ezért egy fiatal jóképű férfi karjaiban kereste a boldogságot. Ám Halit rájött, a fia boldogsága mindennél fontosabb, ezért próbálja megmenteni a házasságát – írja a Story.

Forrás: Instagram/halitergenc30

„A fiam azt mondja: „anya szereti apát" ettől ő biztonságban érzi magát. Ali érdekében arra törekszem, hogy ezt lássa otthon" – nyilatkozta a színész, aki azóta drága ajándékokkal és pazar nyaralással kényezteti feleségét.

Elolvadtunk! Álomszép férfivá érett Hajas Laci fiahttp://www.life.hu/csalad/20160201-hajas-laszlo-sztarfodrasz-fia-david-vizilabdas-gyonyoru-ferfiva-erett.htmlA sztárfodrász fián máris látszik, hogy imádni fogják a nők. Dávid már gyerekkora óta vízilabdázik, remekül lő kapura, és a labdát akár egyetlen ujján is képes megpörgetni. Család--Sarka Kata igazi királylány volt kiskorában - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160129-sarka-kata-modell-gyonyoru-kiralylany-volt-kiskoraban-amikor-elsoaldozo-volt.htmlA modell megmutatta, milyen gyönyörű ruhát viselt, amikor az elősáldozásra készült. CsaládOrigoLilu kisfiával bohóckodott – cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160126-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-kisfiaval-bohockodott-a-hoban.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a hóesést kihasználva szánkózni indult kisfiával, majd egymás karjaiban kötöttek ki. Család--Sebestyén Balázs kisfia rosszalkodott az ovibanhttp://www.life.hu/csalad/20160121-sebestyen-balazs-a-class-fm-musorvezetojenek-kisfia-rosszalkodott-az-oviban.htmlBenett vitatkozni kezdett az egyik kis társával és az óvónőnek kellett közbelépnie. Család--A világ legsikeresebb asszonyai: Taylor Swifthttp://www.life.hu/csalad/20160202-a-vilag-legsikeresebb-noi-sorozat-taylor-swift-amerikai-enekesno.htmlMindössze 26 évesen választották a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, de volt már az év dalszerzője is, továbbá 6 Grammyvel és 10 American Music Awards díjjal is büszkélkedhet. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében Taylor Swift amerikai énekesnő életútját járjuk körbe. Család--Így reagált a nagymama, amikor meglátta az ikerunokáit - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160203-meghato-pillanat-a-nagymama-eloszor-talalkozott-ikerunokaival-video-a-csaladi-pillanatrol.htmlA nő nagyobbik fia először eltitkolta, hogy párja két kislánynak adott életet. Közel 17 órát utaztak, hogy mindenki közelebbről is szemügyre vehesse a piciket. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.