Cuki fotót osztott meg kisfiáról Dundika

Forrás: Instagram/ Majka -
fénykép családi fotó Dundika Majka Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori playmate Instagram-oldalán mutatta meg, mennyire szereti kutyáját a kis Marián.

Idilli családi pillanatot posztolt képmegosztó oldalán Dundika. A fotón a jelenleg második gyermekét váró explaymate kisfia, Marián látható, amint nagy szeretettel ölelgeti kutyusát. Nagyon édesek!

Forrás: Instagram/Majoros Hajnalka

Íme, hazánk leghíresebb szőrgombócai

Te hallottál már Hajdú Milláról, a híres celebcsalád legkisebb tagjáról? Vagy láttad már Schobert Hacsi legutóbbi fotóját? Ne reménykedj, nem a hazai sztárok eltitkolt, törvényen kívüli gyermekeiről rántjuk le most a leplet – az alábbiakban egy sokkal vidámabb, no meg szőrösebb témával foglalkozunk inkább: itt mutattuk be nektek a hazai sztárcsaládok méltán híres házi állatait.

Megmutatta gömbölyödő pocakját Dundika - Tündéri fotó! http://www.life.hu/csalad/20160105-majoros-hajnalka-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlMajka felesége Instagram-oldalán mutatta meg egyre nagyobb pocakját, ráadásul azt is elárulta: a 24. hétben van. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huA legromantikusabb és legerotikusabb ajándékötletek Valentin-naprahttp://www.life.hu/csalad/20160205-a-legotletesebb-ajandekok-valentin-napra.htmlMár csak pár nap, és itt a szerelmesek ünnepe! Az alábbiakban olyan kreatív ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével minden szerelmesnek garantáltan emlékezetes marad az idei Bálint-nap.Család--Dundika várandósan is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20160204-playmate-instagram-foto-csinos.htmlDundika terhesen is csodásan fest, mutatja ez a csütörtöki fotója is, amit Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival. Trend--Magánnyomozóval figyelteti 15 éves fiát Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20160209-madonna-enekesno-magannyomozoval-figyelteti-15-eves-fiat-roccot.htmlA világhírű énekesnő nagyon aggódik legidősebb fiáért, Roccóért, aki jelenleg Madonna egykori férjével, Guy Ritchie-vel él Londonban. Család--Elmúltak Dundika rosszullétei - Végre élvezheti a terhességet!http://www.life.hu/csalad/20160115-majoros-hajnalka-vegre-elvezheti-terhesseget-elmultak-a-rosszuletei.htmlMajoros Hajni eddig nagyon megszenvedte terhességet, sokszor gyötörték rosszullétek, amiket nehezen viselt. De ennek szerencsére már vége. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓriásbaba született Kecskeméten http://www.life.hu/csalad/20160209-hatalmas-kisbaba-szuletett-kecskemeten-az-ultrahangon-mar-latszott.htmlMáté 5350 grammal és 58 centivel született. A súlyán igencsak meglepődtek az orvosok, hiszen a kisfiú több mint két kilóval és 10 centivel nagyobb, mint egy átlagos csecsemő. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.