Harmadik gyermekét várja Katalin hercegné?

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure -
terhesség Katalin hercegné terhes gyermekvárás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak vizet, mást semmit sem ivott Vilmos herceggel való randiestjén, ami egyes feltételezések szerint nem jelenthet mást, mint hogy útban van a harmadik királyi bébi.

Ahogy azt a Life.hu megírta, Katalin hercegnét és Vilmos herceget a minap egy norfolki otthonukhoz közeli pubban látták együtt. A hercegi pár állítólag remekül érezte magát, ám míg Vilmos bort rendelt magának, addig Katalin hercegné ásványvizet kért - ennyi pedig éppen elég is volt ahhoz, hogy az OK! magazin és a Radar Online forrásai rögtön a hercegné állítólagos harmadik, útban lévő babájáról kezdjenek el beszélni.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Tény, hogy Vilmos legutóbbi kétértelmű megjegyzése alapján nem alaptalan a felvetés, hogy bármikor érkezhet az újabb királyi bébi. Azt se felejtsük el, hogy a tavaly májusban szült Katalin még szoptathat, ezért érthető módon tartózkodik az alkoholfogyasztástól. Katalin hercegné és Vilmos herceg kislánya, Charlotte tavaly májusban született meg, legidősebb gyermekük, a kis György herceg idén kezdte el az óvodát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.