Szívszorító! A haldokló kisfiú nővére kezét szorongatja az anyaméhben

anyaméh ultrahang haldoklás ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikerpár eltérően fejlődik édesanyjuk hasában. A kisfiú éppen feleakkora, mint az egészséges testvére.

A legutolsó vizsgálaton közölték a szülőkkel az orvosok, hogy az ikreik nem fejlődnek egyformán. A gyanú szerint a kisfiúnak szívrendellenessége van, ami az agyának fejlődésére is kihat.

A kétgyermekes anyuka, Brittani McIntire néhány hónapja még határtalanul boldog volt, hogy ismét gyermeket vár, ráadásul ikreket. Azonban a hír, miszerint a kisfiuk nem fejlődik megfelelő ütemben teljesen összetörte a családot. Brittani a KWCH hírcsatornának nyilatkozott beteg gyermeke állapotáról:

Forrás: KWCH hírcsatorna

“Az orvosok szerint csak akkor marad majd életben a szülés után, ha rögtön megoperálják a szívét. Erre a műtétre azonban nem kerülhet sor az agyi rendellenességei miatt” - árulta el az anya. Aki azt is elmondta, hogy mindennél jobban szeretné megölelni a kisfiát, és megszorítani a kezét, de sajnos, ő ezt nem tudja megtenni.

Most csak az ikertestvére az, aki ott lehet mellette, hogy segítsen és fogja a kezét”

Forrás: KWCH hírcsatorna

A legutolsó vizsgálaton az ikrek egymás kezét szorongatták, ami hihetetlenül megható volt a család számára. Ugyan rosszak a kisfiú életben maradási esélyei, de nem adják fel a reményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.