Vajon tényleg úgy nézünk majd ki, mint anyáink?

Forrás: Daily Mail -
fotó hasonlóság anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A címben feltett kérdésre, a válasz a Daily Mail részéről lelkes bólogatás, kijelentésüket pedig 5 fotóval bizonyították. Természetesen mindez még semmire sem garancia, de az biztos, hogy nagyon érdekes felfedezés a részükről.

"Nézz rám! Így fog kinézni a lányom jó pár év múlva" - suttogta vidáman egy férfinak újdonsült anyósa. A vőlegény mimikája rögtön "Ments meg!" arckifejezéssé torzult, és magában feltette a kérdést:

Vajon tényleg így lesz?

A Daily Mail szerint igen, kijelentésüket pedig 5 anya-lánya párosról készült fotóval bizonyítják, amik valóban sokkolóak. Nektek mi a véleményetek?

Josie (48) és lánya Jodie (24)

Forrás: Daily Mail

Esther (73) és lánya Wendy (43)

Forrás: Daily Mail

Ha kíváncsi vagy a többi képre, akkkor megnézheted ide kattintva!

Elképesztő! Jennifer Anistonnak kisbabája lesz?http://www.life.hu/csalad/20160218-jennifer-aniston-kisbabat-szeretne.htmlJennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és lehet, hogy most teljesül a vágyuk, és örökbefogadnak. Család--Kanye West családja miatt dobott le egy netes bombáthttp://www.life.hu/csalad/20160211-kanye-west-harcol-a-pumaval-kyle-jenner-miatt.htmlAz egyik világhírű sportmárka arca, Kanye West eléggé bepörgött, amikor megtudta, hogy sógornője, Kylie Jenner leszerződött az egyik konkurenciához. A rapper egy Twitter-bejegyzésben szólt be a cégnek, és robbantott egy olyan bombát, ami már most elég nagyot szólt. CsaládOrigoRaikkönen kisfia piros Ferrariban hasítotthttp://www.life.hu/csalad/20160201-ferrari-piros-auto-szulinap.htmlMég csak egyéves Kimi Raikkönen kisfia, de már most úgy ünnepelte a születésnapját, amiről a legtöbb férfi csak álmodhat. CsaládOrigoPöttöm világsztárok, mégis odavagyunk értükhttp://www.life.hu/csalad/20160204-alacsony-magas-ferfiak.htmlA kedvenc világszárjainkat legtöbbször csak távolról csodálhatjuk, ezek alapján pedig kialakítunk róluk egy képet, amin nagy Ő pózban feszítenek. De ácsi! Fantáziálgassunk egy kicsit arról, hogy mi történne, ha a valóságban is összefutnánk kedvencünkkel és kiderülne, hogy alacsony?! Vajon elfogadnánk Frodótól a gyűrűt? Család--Megdöbbentő! A szülők fotókon reptetik kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20160219-egy-hazaspar-szarnyakat-adott-kislanyuknak-es-tenyleg-repul.htmlNemcsak Emilia született meg, hanem a kicsi főszereplésével egy rendkívül bájos és ötletes fotósorozat is, amiken úgy tűnik, mintha a kislány a levegőben repkedne. Az ötletgazdák a szülei, a végeredmény pedig minden képzeletet felülmúl. CsaládOrigoStacie Venagro pocakja nem csak a babától, hanem az izmoktól is kidomborodikhttp://www.life.hu/csalad/20160202-kismama-varandos-edzes-sportolas-stacievenagro.htmlA terhesség egy egészen különleges állapot, de várandósan sem kell lemondanunk a sportolásról. Ahogy tette ezt Stacie Venagro is, aki 7 hónapos terhes, és mindent megtesz, hogy megőrizze alakját. Az Instagram fotóin pedig látszik, hogy mindez sikerült is, ugyanakkor sokakban felháborodást kelt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.