Állítják: mástól vár gyereket Ganxsta Zolee felesége

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Ganxsta Zolee várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Ganxsta Zoli felesége, Monci várandós, az apa pedig nem a zenész.

Egy ilyen vagy hasonló szituáció akár megdöbbentő is lehetne, de ez esetben nem az. Valószínűleg, ahogy Zolee, úgy Mónika is új párra talált, csak mindeddig nem törődtek a formaságokkal, nevezetesen a válással.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A hírt egyébként a Blikk írta meg, az egyik olvasójuk látta Mónit: "A feltűzött hajú szőke nőnek már nagyon domborodott a pocakja, nem sokkal, legfeljebb egy hónappal lehet szülés előtt" - mondta el a lapnak.

Zolee eddig nem szólalt meg a témában - természetesen keressük, és cikkünket frissítjük -, ám az ügyvédjéhez, Pikali Petrához irányította a Blikket, aki elárulta, már jártak nála a felek a halaszthatatlan jogi tennivalók miatt.

"Ha a törvényes házasság fennállása alatt egy nő más apának szül kisbabát, akkor apaság vélelmének megdöntése iránt kell peren kívüli eljárást indítani a bíróságon, ahhoz, hogy a gyermeket biológiai apukája nevére anyakönyvezhessék. Ügyfelemnek, mint vélelmezett apának és jogilag még házastársának, valamint a teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot adó férfinak közös kérelmére a bíróság megállapítja, hogy a gyermeknek nem az édesanya hivatalos férje az apja" – magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.