D. Tóth András kislány gyermek D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: az RTL Klub híradósának kislánya február 12-én jött világra. Íme, az első fotók a kis Annáról!

A híradós testvére, D. Tóth Kriszta - akinek nemrég ért véget smink nélküli kihívása - Instagram-oldalán tett közzé unokahúgáról egy igazán tündéri képet, melyen Anna piciny lábacskáit tartja kezében.

Forrás: Instagram/ D. Tóth Kriszta

A családban nagy a boldogság, mióta megszületett D. Tóth András első gyermeke, akinek érkezéséről annak idején még a Facebookon számolt be a híradós. Tündéri gyermekéről pedig egyhetes korában osztott meg egy képet a büszke apuka.

Forrás: Facebook/ D.Tóth András

"Apa lettem, jelentem! Elkezdődött egy fantasztikus és számomra eddig ismeretlen kaland. Egy kis kialvatlanság, egy csepp gyereksírás, két csipet cumisüvegfertőtlenítés, három evőkanál popsikrém és legfőképp egy adag végtelen szeretet! Minden pillanatát várom az új életünknek és igyekszem helytállni mindenhol" - írta a tündéri fotó mellé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.