Vámos Erika kiborult: "Játszanak az idegeimmel!"

Forrás: Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika örökbefogadás műsorvezető kiborulás Emma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető még mindig nem fogadhatta hivatalosan örökbe a kis Emmát, pedig úgy volt, hogy már karácsonykor együtt lesznek.

Vámos Erika ügyintézését az is megnehezíti, hogy jelenleg kétlaki életét és üzleti ügyei miatt sokat tartózkodik Amerikában. A műsorvezető örökbefogadási procedúrája már a végéhez közeledik, de ő nem éli magát bele semmibe – írja a hot!.

Forrás: Facebook/Vámos Erika

"Játszanak az idegeimmel! Páros heteken azt mondják, hogy aláírják a papírokat, páratlanokon pedig, hogy az egyik fél meggondolta magát. Az ügyvédek, sőt a gyámhatóság is azt mondja, nem kell aggódnom, de már nem élem bele magam abba, hogy húsvétkor nálam lesz Emma, úgy, mint tavaly karácsonykor tettem" – mondta a műsorvezető, aki azért bízik benne, hogy nyárra már gyermekkacajtól lesz hangos az otthona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.