Pachmann Péter: "A gyönyörű kislányom teljesen levesz a lábamról"

Pachmann Péter kisbaba Tények kislány család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetője nem tud ellenállni a lassan egyéves Annának. Egyáltalán nem esik nehezére, ha párja helyett neki kell pelenkáznia, fürdetnie, vagy éppen altatnia a csöppséget.

A híradósnak már van egy kisfia, de mindig is szeretett volna lányos apuka lenni. Soha nem hitte volna, hogy ennyire ellágyul majd, és hogy ilyen szoros kötődés alakul ki a kislányával - írja a Best.

Forrás: TV2

"Amíg nem érkezett meg Anna Kátya, csak hallgattam más édesapák csillogó szemű beszámolóit, és nem tudtam pontosan elképzelni, mit jelent ez az érzés. Lányos apaként már állíthatom, tényleg olyan, mint amikor szerelmes az ember. Alapvetően következetes szülőnek tartom magamat, de egyszerűen nem tudok nemet mondani a kislányomnak" - mesélte Péter, aki már most nagyon büszke édesapa.

Brutálisan őszinte bejegyzés a szoptatásról: “Elképzelhetetlen kín”http://www.life.hu/csalad/20160226-ausztraliai-blogger-megosztotta-oszinte-tapasztalatat-a-szoptatasrol-es-elkepzelhetetlen-kinkent.htmlA gyermekek táplálása csodálatos köteléket képez az anya, és kisbabája között, azonban ennek is van egy árnyoldala. Constance Hall blogger kiírta magából a fájdalmait. Család--Az megvan, amikor a saját apád fog perbe téged? Pontosan ez történt a világsztárralhttp://www.life.hu/csalad/20160225-christian-slater-szineszt-sajat-edesapja-michael-hawkins-perelte-be-ragalmazasert.htmlIgazi családi perpatvar kezdődött az Interjú a vámpírral és A rózsa nevében sztárja és édesapja, Thomas Knight Slater, azaz Michael Hawkings között. Család--Nem Norbi az egyedüli legfontosabb férfi Rubint Réka életébenhttp://www.life.hu/csalad/20160223-rubint-reka-fitneszlady-eleteben-nem-ferje-schobert-norbert-a-legfontosabb-ember.htmlA fitneszlady közösségi oldalán vallotta be követőinek, hogy férjén kívül ki az, akinek rengeteget köszönhet, és aki nélkül nem tartana ott, ahol most van. Család--Rúzsa Magdi: „Szeretnék anya lenni"http://www.life.hu/csalad/20160225-ruzsa-magdi-megasztar-gyoztes-enekesno-szeretne-anya-lenni.htmlAz énekesnő évek óta boldog párkapcsolatban él és komolyan gondolkozik párjával a családalapításon. Család--Nevetség tárgyává vált a súlyos beteg kisfiú, Jamesonhttp://www.life.hu/csalad/20160223-jameson-a-pfeiffer-szindromas-kisfiu-nevetseg-targyava-valt.htmlA négyéves gyermek komoly genetikai rendellenességgel látta meg a napvilágot, ami miatt az arca deformálódott. Az internet népe viszont egy csepp együttérzést sem mutatott. Család--Szabó Zsófinak édesapja ad erőt a mindennapokbanhttp://www.life.hu/csalad/20160223-szabo-zsofinak-az-rtl-klub-musorvezetojenek-edesapja-ad-erot-a-mindennapokban.htmlA legendás színészre, Szabó Gyulára emlékezett a műsorvezető egy cuki apa-lánya fotóval. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.