"Várom, hogy legyen egy kis drámázás" - Vilmos már előre fél Sarolta kamaszkorától

kislány Vilmos herceg Charlotte hercegnő gyereknevelés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 hónapos hercegnő tüneményes, de Vilmos sem naív: jól tudja, néhány év múlva micsoda tortúra vár majd rá.

Könnyű kezelni és nagyon édes - ezekkel a szavakkal jellemezte Vilmos herceg tavaly májusban született kislányát, Sarolta hercegnőt egy cardiffi sporteseményen.

Forrás: Facebook/The British Monarchy
A fővárosból vidékre: "Nem volt víz, nem volt áram, nem volt pénzünk, semmi nem volt"http://www.life.hu/csalad/20160225-fovarosbol-videkre-visnyeszeplak-mate-laszlo-es-csaladja.htmlMindenkinek van egy helye a világban, és ott kell megtalálni a boldogulását - vallja ezt Máté László, aki bár tősgyökeres pesti, húsz évvel ezelőtt mégis egy eldugott, aprócska faluban kezdett új életet. A fővárosból vidékre sorozatunk következő részében egy újabb visnyeszéplaki család életét mutatjuk be. Család--Roberto konyhája: Quiche baconnalhttp://www.life.hu/csalad/20160229-rostas-robert-a-life-hu-sefje-quichet-keszit-baconnal.htmlErre a hétre elhoztam nektek a francia konyha egy remekbeszabott ételét! A quiche-ről, mint mindenki más, én is azt hittem, nagyon nehéz elkészíteni. De tévedni emberi dolog, imádok tésztát gyúrni és ez az egyszerű vajastészta nem lehet nagy kihívás senkinek. A tölteléket pedig kedvünkre variálhatjuk! CsaládOrigoPachmann Péter: "A gyönyörű kislányom teljesen levesz a lábamról"http://www.life.hu/csalad/20160226-pachmann-peter-mar-most-buszke-edesapa-kislanyanak-mindent-megszeretne-adni.htmlA Tények műsorvezetője nem tud ellenállni a lassan egyéves Annának. Egyáltalán nem esik nehezére, ha párja helyett neki kell pelenkáznia, fürdetnie, vagy éppen altatnia a csöppséget. Család--101 év után végre kislány érkezett a családbahttp://www.life.hu/csalad/20160225-101-ev-utan-eloszor-szuletett-kislany-a-csaladba.htmlEgy régimódi felfogás szerint az újdonsült apák örömkönnyeket hullajtanak, ha kiderül, hogy egy kisfiú érkezik a családba. Ám a brit Silverton családnál ez fordítva működött, ugyanis 101 év után végre egy kislány is csatlakozott a srácokhoz. Család--Sokat hízott második terhessége alatt Kelly Clarksonhttp://www.life.hu/csalad/20160226-kelly-clarkson-enekesno-masodik-terhessege-alatt-nagyon-meghizott.htmlA 2002-es American Idol győztese a minap a kaliforniai Disneylandbe látogatott el kislányával, ahol szinte alig lehetett ráismerni. CsaládNorthfotoNyílt levél egy asszonynak, aki nem tudja elfogadni, hogy a lánya nem akar gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160224-nyilt-level-asszonynak-aki-nem-tudja-elfogadni-hogy-lanya-nem-akar-gyereket.htmlHiába a társadalom nyomása, hiába a család és barátok rosszallása, vannak olyan nők és férfiak, akik nem szeretnének gyereket, soha semmilyen körülmények között. Mindenkinek megvan a saját élete, megvannak a saját döntései, amit illik elfogadni és respektálni. Az alábbi levél írója is azt szeretné elérni, hogy elhatározását a saját családja tiszteletben tartsa. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.