Harry herceget kiakasztja a családja

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth -
házasság Erzsébet királynő család Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves trónörökösnél betelt a pohár. Nem bírja már elviselni, hogy az egész família folyton beleszól a dolgaiba.

A királyi család tagjának lenni nem mindig öröm, hiszen rengeteg elvárásnak kell megfelelni, ami rendkívül fárasztó lehet. Harry hercegnél is elszakadt a cérna, ugyanis nem elég a közvéleménynek eleget tennie, a családja is folyton megmondja, hogy mit csináljon.

Forrás: AFP/Kirsty Wigglesworth

A hercegnél az húzta ki végleg a gyufát, hogy minduntalan a házassággal nyaggatják. Ugyan felröppentek pletykák arról, hogy Harry belehabarodott a 19 éves Maria-Olympia hercegnőbe, ám nem sokkal később kiderült, hogy a szingli lányok még mindig reménykedhetnek, hiszen nincs semmi a két királyi sarj között. Ez a hír viszont a családját nem dobta fel annyira, és állítólag még csak nem is Erzsébet királynő az, aki folyamatosan piszkálja a herceget a házasodással, hanem Katalin hercegné!

Forrás: AFP/Eric Feferberg

A hercegné állítólag azért szeretné annyira, hogy végre Harry is megállapodjon, mert akkor a teendők is megoszlanának. Jelenleg minden hivatalos eseményen Katalin és Vilmos képviseli a királyi családot, amitől alig marad szabadidejük. Ha Harry hercegnek is lenne felesége, akkor mindenkinek jutna egy kicsi a kötelezettségekből. A herceg viszont hallani sem akar már ezekről, és nemhogy házasságra adná a fejét, inkább távolabb szeretne kerülni a családjától. Jelenleg éppen egy hosszabb nepáli utazást tervez, amitől sem Katalin, sem Erzsébet királynő nem repes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.