Nánási Mici fotójánál csak a fánkja édesebb

Fotó: Nánási Pál -
fotó Nánási Pál kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan fest Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya. Nem csoda hát, hogy a büszke apuka imádja, ha csemetéje belibeg a kamerája elé.

Nánási Pál a honlapján tette közzé a gyönyörű fotót. A hároméves kislány hatalmasat nőtt, és szemmel láthatóan nem okozott nehezére a fotózás, ugyanis egy fánkot kellett majszolgatnia.

A farsangi fánk esete Nánási Micivel

Közzétette: Nánási Pál2016. március 1.

Szülei is elkísérték DiCapriót az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/csalad/20160302-leonardo-dicaprio-az-apjara-vagy-az-anyjara-hasonlit-jobban.htmlLeonardo DiCaprio édesapja nem sokszor jelenik meg neves eseményeken, így volt ez egészen az Oscar-díjátadóig, ahol végre ő is megjelent. Család--Chris Martin nem akar elválni a feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20160301-chris-martin-nem-akar-elvalni-a-felesegetol.htmlBár Gwyneth Paltrow és Chris Martin házasságának vége szakadt, hivatalosan még mindig házasok, mivel Chris állítólag még nem írta alá a válási papírokat. Család--Az ifjú Schumacher nem hajlandó édesapja állapotáról beszélnihttp://www.life.hu/csalad/20160223-nem-nyilatkozik-apja-allapotarol-mick-schumacher.htmlA 16 éves Mich Schumacher pályafutását az olasz Luca Baldisseri versenymérnök egyengeti, aki egyébként az idősebb F1-legenda mellett is dolgozott. A fiatal Schumi csak egyet kért tőle: ne beszéljenek az apja állapotáról. Család--Megdöbbentő! A szülők fotókon reptetik kisbabájukathttp://www.life.hu/csalad/20160219-egy-hazaspar-szarnyakat-adott-kislanyuknak-es-tenyleg-repul.htmlNemcsak Emilia született meg, hanem a kicsi főszereplésével egy rendkívül bájos és ötletes fotósorozat is, amiken úgy tűnik, mintha a kislány a levegőben repkedne. Az ötletgazdák a szülei, a végeredmény pedig minden képzeletet felülmúl. CsaládOrigoMegdöbbentő! Amputálták a kezeit és a lábait, mégis be kellett bizonyítania, hogy rokkanthttp://www.life.hu/csalad/20160218-a-burokracia-aldozata-angliaban-egy-amputalt-fiu.htmlAz angliában élő 16 éves Edward Bright-nak egy betegség miatt amputálni kellett a kezeit és a lábait is. Családja ezért anyagi támogatásra szorult, amit meg is kaptak Munkaügyi Hivataltól mindaddig, amíg a fiú be nem töltötte a 16-ot. Akkor ugyanis személyes találkozóra hivták, mert be kellett bizonyítania, hogy valóban rokkant, ráadásul még abban is segítettek neki, hogy miként juthat el a fiú gyalogosan hozzájuk. És a történet itt nem ért véget... Család--27 év után egy rágóreklámban kérte meg szerelme kezéthttp://www.life.hu/csalad/20160222-egy-lanykeres-meghato-es-igaz-tortenete-a-ragoreklamban.htmlÚjabb könnyfakasztó sztorival rukkolt elő az Extra Gum nevű amerikai rágómárka gyártója, ráadásul egy igaz történettel, a forgatókönyvbe pedig titokban még egy lánykérést is beleszőttek, garantálva ezzel a tökéletes meglepetést a női főszereplőnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.