Rúzsa Magdi reagált a terhességéről szóló hírekre

Forrás: Redlart -
Rúzsa Magdi terhesség várandós anya pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem először röppent fel a hír arról, hogy az énekesnő kisbabát vár, ám akkor nem bizonyultak igaznak a pletykák. Rúzsa Magdi most a Facebook-oldalán tisztázta a híreszteléseket. 

A napokban látott napvilágot az a hír, miszerint a volt megasztáros várandós. Egy, a neve elhallgatását kérő informátor szerint ugyanis mindössze néhány hetes terhes az énekesnő, ezért nem hozta még nyilvánosságra az örömhírt. Az énekesnő, megelégelve a pletykákat, a Facebook-oldalán osztotta meg az igazságot.

Forrás: Redlart

Rúzsa Magdi ugyan szeretne anya lenni, de úgy tűnik, hogy még nem érkezett el az ideje. Az énekesnő cáfolta a terhességéről szóló pletykákat, hiszen most leginkább az előadásaira koncentrál, ahogy az a posztjából is kiderült. A hétvégi dupla koncertje után először megköszönte közönségének a részvételt, majd rátért a várandósságáról szóló híresztelésekre is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.