Nicole Kidman: "Bár ne így lenne, de végeztem a babákkal"

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
örökbefogadás színésznő kisbaba Nicole Kidman család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megfordult a fejében egy ötödik gyermek vállalása, a 48 éves színésznő mégsem tervez már több csemetét férjével, Keith Urbannel.

Fényes karrier és hollywoodi csillogás ide vagy oda, Nicole Kidman mindig hangsúlyozta, hogy számára a család és a gyerekei állnak első helyen.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Az Oscar- és Golden Globe-díjjal jutalmazott színésznő egy ausztrál női magazin hasábjain vallott arról, hogy bár vállalna még gyereket, megelégszik négy csemetéjével.

Bélyegre kerül Svédország kis hercegnője, Esztellahttp://www.life.hu/csalad/20160302-esztella-hercegno-edesanyjaval-viktoria-koronahercegnovel-es-karoly-gusztav-kirallyal-egy-belyegen.htmlMár elkészültek a svéd királyi család legújabb képei, amelyek hamarosan bélyeg formájában lesznek kaphatók. CsaládOrigoHatalmasat nőttek Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160303-angelina-jolie-szineszno-es-brad-pitt-szinesz-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlAz Oscar-díjas színésznőt három gyermekével együtt kapták lencsevégre a Los Angeles-i repülőtéren. CsaládOrigoMegszületett Viktória hercegnő második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeke-megszuletett-es-kisfiu-lett.htmlKis hercegnek örülhetnek a svédek: kedd este megszületett Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg második gyermeke, aki kisfiú lett. Család--Úton a baba? Kate Winslet tisztázta a terhességéről szóló hírekethttp://www.life.hu/csalad/20160302-kate-winslet-szineszno-a-terhessegerol-szolo-hireket-cafolta.htmlAz Oscar-díjátadón készült gyanús fotója után mindenkit csak egy érdekel: negyedik gyermekét várja a brit színésznő? Kate Winslet nemrég maga öntött tiszta vizet a pohárba. Család--Pszichológushoz küldené gyermekeit Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160218-katalin-hercegne-pszichologushoz-kuldene-gyermekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercegnéje ha úgy látja szükségét, nem habozna szakszerű segítséget kérni gyermekeinek. Család--Anyaszült meztelenül szelfizett a nagyon terhes focistafeleség, Terricka Cromartiehttp://www.life.hu/csalad/20160218-terricka-cromartie-focistafeleseg-terhesen-anyaszult-meztelenul-szelfizett.htmlKim Kardashian után szabadon. Az amerikaifutball-sztár Antonio Cromartie felesége 6 hónapos terhespocakkal fényképezte le magát egy szál semmiben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.