étkeztetés Puskás Peti etetés Puskás Péter táplálkozás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar énekest a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta arról, mivel fogja etetni a még meg nem született gyermekeit.

Puskás Petit és barátnőjét, Angélát egy budapesti gasztronómiai rendezvényen állította mikrofonja és kamerája elé Németh Máté. A beszélgetésüket az alábbi videóban tekintheted meg:

Gyermekszépségversenyen indul Katie Price 8 éves kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160223-katie-price-modell-es-televizios-szemelyiseg-8-eves-kislanya-gyermekszepsegversenyen-indul.htmlA plasztikai műtéteiről és pucérkodásairól elhíresült glamour modell szerint lánya, Princess saját döntése volt, hogy nevez egy amerikai gyermekszépségversenyen. Család--Megszületett Viktória hercegnő második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeke-megszuletett-es-kisfiu-lett.htmlKis hercegnek örülhetnek a svédek: kedd este megszületett Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg második gyermeke, aki kisfiú lett. Család--Újabb lesifotók készültek a kis György hercegről és húgáról, Charlotte-rólhttp://www.life.hu/csalad/20160222-gyorgy-herceg-es-charlotte-hercegno-ujabb-lesifotoi.htmlGyörgy herceg rollerezik, a kis Charlotte hercegnő pedig már ül. Újabb cuki képek készültek Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeiről - ám a szülők ezúttal sem hagyták jóvá a megjelenésüket. Család--Pszichológushoz küldené gyermekeit Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20160218-katalin-hercegne-pszichologushoz-kuldene-gyermekeit-gyorgy-herceget-es-charlotte-hercegnot.htmlCambridge hercegnéje ha úgy látja szükségét, nem habozna szakszerű segítséget kérni gyermekeinek. Család--Az megvan, amikor a saját apád fog perbe téged? Pontosan ez történt a világsztárralhttp://www.life.hu/csalad/20160225-christian-slater-szineszt-sajat-edesapja-michael-hawkins-perelte-be-ragalmazasert.htmlIgazi családi perpatvar kezdődött az Interjú a vámpírral és A rózsa nevében sztárja és édesapja, Thomas Knight Slater, azaz Michael Hawkings között. Család--Anyaszült meztelenül szelfizett a nagyon terhes focistafeleség, Terricka Cromartiehttp://www.life.hu/csalad/20160218-terricka-cromartie-focistafeleseg-terhesen-anyaszult-meztelenul-szelfizett.htmlKim Kardashian után szabadon. Az amerikaifutball-sztár Antonio Cromartie felesége 6 hónapos terhespocakkal fényképezte le magát egy szál semmiben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.