Egy apuka őrült ötlete: tetováltatni akarja a kisbabáit

Forrás: Thinkstock -
ikrek baba tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy netes fórumon kért segítséget egy kétségbeesett apuka, mert nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Végső elkeseredettségében jött az ötlet, hogy tetoválást rakat a kisbabáira.

A Reddit fórumában írta meg egy apuka, hogy a fiait, Adamet és Aaront tetováltatni akarja, mivel

sem ő, sem pedig a felesége nem tud különbséget tenni köztük.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Próbálkoztak már mindennel, egyszer például filctollal jelölték meg az egyik babát, Aaront, de mikor a nagymama megfürdette a babát, egyszerűen lekopott a festék. Ez okozta a bajt, mivel Aaron súlyos rendellenességgel született, és négy óránként gyógyszert kell kapnia.

Sajnos, miután lemosták róla a jelet, testvére, Adam kapta a pirulákat.

„Adam nagyon beteg lett és Aaronnak egy hetet a kórházban kellett töltenie. Ez egy komoly, extrém helyzet, és nem vállalhatok még egyszer ilyen kockázatot” – írta az apuka.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

De a házaspár kipróbált más lehetőségeket is a filctollon kívül.

Leborotválták az egyik baba fejét, más ruhákba öltöztették őket, körömlakkot kentek rájuk, karkötőt és bokaláncot adtak a gyerkőcökre,

de egyik sem vált be.

„Valami állandó kell. Majdnem elvesztettem mindkét fiam a múlt hétvégén, és kétségbe vagyok esve. Tényleg mindent megpróbáltam, de nem működött. Kérlek, segítsetek, nem akarom elveszíteni a fiaimat!” – írta.

Erre azt tanácsolták neki, hogy tetováltasson egy kis pontot az egyik gyerek füle mögé, de valaki a piercing ötletét is jónak találta. Mások viszont felháborodtak azon, hogy ez egyáltalán szóba jöhetett. Egyébként az apuka is kissé bizonytalan, és arra jutott, hogy kikéri a gyerekorvos véleményét, mert nem akarja, hogy feljelentsék őket.

Elképesztő a hasonlóság a nagymama, a lánya és az unokája közötthttp://www.life.hu/csalad/20160304-egyidosnek-tunik-a-nagymama-a-lanya-es-az-unokaja.htmlLe sem tagadhatják, hogy rokonok. Ráadásul nemcsak az arcuk, de az alkatuk is nagyon hasonló, olyannyira, hogy sokszor még a legközelebbi ismerőseik is kételkednek abban, hogy nem testvérek. Család--Ryan Reynolds először mutatta meg kislányát a világnakhttp://www.life.hu/csalad/20160303-ryan-reynolds-eloszor-mutatta-meg-kislanyat-a-vilagnak.htmlBlake Lively és Ryan Reynolds kislányát most először csodálhatta meg a világ, bár ez is inkább egy lesifotósnak hála, mivel a pár annyira óvja a magánéletét a nyilvánosságtól. Család--Madonna követeli, hogy tartóztassák le az exférjéthttp://www.life.hu/csalad/20160303-madonna-elakarja-erni-hogy-fia-rocco-hazautazzon-hozza.htmlMadonna szerint fiát, Roccót az apja vette rá, hogy engedetlenkedjen, és csak azért se akarjon New York-ba menni az énekesnőhöz. A vita odáig fajult, hogy Madonna állítólag kijelentette: börtönbe küldené volt férjét. CsaládAFPA családja csak az Oscar-gálán tudta meg, hogy megerőszakolták Lady Gagáthttp://www.life.hu/csalad/20160302-szexualisan-zaklattak-lady-gagat-de-ezt-csak-az-oscar-utan-mondta-el-a-csaladjanak.htmlLady Gaga rokonai az Oscar-díjátadón tudták meg, hogy az énekesnőt 10 éve megerőszakolták. Család--Jennifer Garner káromkodva küldi el a gyerekeket aludnihttp://www.life.hu/csalad/20160302-jennifer-garner-karomkodva-olvassa-fel-az-altatomeset.html Tavaly ért véget Jennifer Garner és Ben Affleck házassága - talán a történtek viselhették meg annyira a gyönyörű színésznőt, hogy már egy gyerekeknek szóló altatót is káromkodásokkal tarkít?! Család--Chris Martin nem akar elválni a feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20160301-chris-martin-nem-akar-elvalni-a-felesegetol.htmlBár Gwyneth Paltrow és Chris Martin házasságának vége szakadt, hivatalosan még mindig házasok, mivel Chris állítólag még nem írta alá a válási papírokat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.