Gombos Edina még sosem volt ilyen büszke kislányára

Forrás: TV2 -
iskola család Gombos Edina büszkeség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina egy elképesztően megható posztban osztotta meg rajongóival, mennyire büszke a kislányára, aki nagyon jó teljesítményt nyújt az iskolában. 

Az egykori műsorvezető nagyon kiegyensúlyozott, mióta Amerikában élnek családjával, és úgy tűnik, gyermekei is hamar beilleszkedtek az új környezetbe. A kis Miranda például remekül teljesít az iskolában, ahol nemrég angol nyelven adott elő egy dalt az óceán élővilágáról az intézmény legutóbbi rendezvényén. "Olyan büszke vagyok a kislányunkra! Angolul énekelt az óceán élővilágáról az iskola színpadán! Közben már a harmadik idegen nyelvet tanulja, kínai (mandarin) órára is jár a zene, művészet, sport, informatika és tudomány mellett" - írta Edina, aki még egy tündéri képet is közzé tett Facebook-oldalán. Íme:

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

Így edzi testét Floridában Gombos Edina

Gombos Edina és családja egyszerűen imádja Amerikát. Az Aktív egykori műsorvezetője ezúttal azt is megmutatta, hogyan tölti kint szabadidejét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

"Lacika halálával mintha én is meghaltam volna" - Cipő édesanyja előhalottnak érzi magáthttp://www.life.hu/csalad/20160225-cipo-edesanyja-elohalottnak-erzi-magat-miota-a-fia-meghalt.htmlNem tud beletörődni fia elvesztésébe Cipő édesanyja, aki élőhalottnak érzi magát mióta a Republic frontembere meghalt. Család--Kétéves lett a svéd hercegnő, Leonore - Hihetetlen, mekkorát nőtt!http://www.life.hu/csalad/20160223-madeleine-sved-hercegno-ket-eves-lett-hihetetlen-mekkorat-nott.htmlMár két év telt el azóta, hogy világra jött Madeleine svéd hercegnő kislánya, Leonore Lilian Maria. Ebből az alkalomból elképesztően aranyos képek készültek a kis hercegnőről, aki hatalmasat nőtt! Család--Íme, 44 dolog, amitől egy hároméves egyetlen nap alatt képes kiborulnihttp://www.life.hu/csalad/20160125-jenna-gallina-leirta-mitol-kezdett-el-hisztizni-egyetlen-nap-alatt-kislanya.htmlMinden szülő tudja, hogy a gyerekek akár a legkisebb apróságokon is képesek hisztizni, egy hároméves kislány anyukája, Jenna Gallina azonban most a saját és sorstársai szórakoztatására listázta azt a 44 dolgot, amiken csemetéje egyetlen nap alatt kiborult. CsaládThinkstockMár a harmadik babát tervezik Kim Kardashianék?http://www.life.hu/csalad/20160119-kanye-west-szeretne-egy-harmadik-gyereket-kim-kardashiantol.htmlKim Kardashian nem is olyan rég hozta világra Kanye Westtel közös, második gyermeküket, egyes források szerint azonban a rapper máris újabb babát szeretne. Család--Óvszerrel és pénisz alakú édességgel várták a vendégeket Terry Richardson babavárójánhttp://www.life.hu/csalad/20160113-ovszerek-es-penisz-alaku-sutemenyek-terry-richardson-babavaro-bulijan.htmlNagyon botrányosra sikeredett Terry Richardson babaváró bulija: a vendégeket többek közt óvszerrel és pénisz alakú édességekkel várták. Család--Öt éves lett a világ leghíresebb magyar kutyája, Beasthttp://www.life.hu/csalad/20160111-mark-zuckerberg-lanyat-a-csalad-magyar-pulija-orzi.htmlMark Zuckerbergék igazi családtagként kezelik pulijukat, így a születésnapjáról sem feledkeztek el megemlékezni. Beast ma öt éves lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.