David Beckham meglepő ajándéka: Ezt adta a fiának születésnapjára!

David Beckham Brooklyn Beckham ajándék Victoria Beckham születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham a héten töltötte be a 17. életévét. Szülei egy különleges meglepetéssel készültek számára, bár nem kell több millió dolláros dologra gondolunk. 

Victoria és David nem szeretné elkényeztetni három gyermekét, és igyekszenek minél hétköznapibb életre nevelni őket. Ezért fiúknak is egy olyan dolgot választottak, mellyel sokat fejlődhet: kifizették neki a KRESZ tanfolyamot. Brooklyn a hírek szerint már ebben a hónapban beül az iskolapadba – írja az Independent.

David Beckham és fia, Brooklyn Forrás: Instagram/David Beckham

"Példát szeretnénk mutatni, hogy felfogják milyen fontos is a kemény, és céltudatos munka. Ez a legfontosabb, amit megtanítottunk nekik az évek során. Tudatosítani akarjuk bennük, hogy a világon semmi sincs ingyen, és meg kell dolgozniuk sikerért" - mondta korábban a világhírű focista.

Victoria Beckham is csak egy átlagos anya: Itt a bizonyíték!

Bár ritkán látni így David Beckham mindig dögös feleségét, a kommentelők szerint most mutatta meg igazán, hogy ő is tud egyszerű édesanyaként kinézni. Fotó!
Feszes has, tónusos test: Ezen a képen tényleg két terhes kismama vanhttp://www.life.hu/csalad/20160306-ezen-a-kepen-tenyleg-ket-terhes-kismama-van-chontel-duncan-fitneszmodell.htmlGyakran látunk meghökkentő képeket állapotos anyukákról, de egy kismama, Chontel Duncan, most újra ferobbantotta az internetet Instagram-oldalára feltöltött fotóival. CsaládOrigoAnyuci pici fiai: Íme a sztárok, akik a megszólalásig hasonlítanak édesanyjukrahttp://www.life.hu/csalad/20160305-vilagsztarok-az-edesanyjuk-tarsasagaban-ennyire-hasonlitanak-szuleikre-a-szineszek.htmlHollywood legszexibb színészei is teljesen ellágyulnak a hétköznapokban, ha a családjukkal tölthetnek egy kis időt. Összeszedtük a leghíresebb anya-fia párosokat, akik amellett, hogy szinte mindig együtt jelennek meg a nyilvánosság előtt, nagyon hasonlítanak is egymásra. CsaládAFPA pilótától tudta meg a férfi, hogy apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160305-a-pilota-a-repulon-mondta-el-a-ferfinak-hogy-apa-lesz.htmlNem kis meglepetést okozott felesége a férfinak, amikor elintézte, hogy a Las Vegasból Pennsylvaniába tartó gépen közöljék vele a jó hírt: apa lesz. Család--Egy apuka őrült ötlete: tetováltatni akarja a kisbabáithttp://www.life.hu/csalad/20160305-egy-apuka-tetovaltatni-akarja-az-ikreit.htmlEgy netes fórumon kért segítséget egy kétségbeesett apuka, mert nem tudja megkülönböztetni az ikreit. Végső elkeseredettségében jött az ötlet, hogy tetoválást rakat a kisbabáira. CsaládThinkstockMiklósa Erika állítja, örökbe fogadott kislánya rá hasonlíthttp://www.life.hu/csalad/20160304-miklosa-erika-operaenekes-allitja-orokbefogadott-kislanya-ra-es-ferjere-hasonlit.htmlAz operaénekes egyetért azzal a feltételezéssel, hogy ami a szülő és a gyermek közötti hasonlóságot illeti, 10-20 százalékot tesz ki a genetikai örökség, a többi tulajdonság pedig még testi szinten is formálható. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huMegható kismama-fotósorozat: elhunyt férje előtt tisztelgett a gyermekét váró Nicolehttp://www.life.hu/csalad/20160304-nicole-bennett-terhes-kismama-meghato-fotosorozatan-elhunyt-ferje-is-szerepel.htmlKülönleges kismamafotózás látott napvilágot: Nicole Bennett várandósságát megörökítő képein autóbalesetben meghalt férje, Deonta is szerepel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.