Ördög Nóra: „Este bizony ott kell legyen a vacsora az asztalon”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
hétköznap család anya munka Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a kamerán kívül ugyanolyan anya, feleség, háziasszony, mint bárki más, és pont annyit dolgozik, mint a többi nő, csak belőle többet láthatunk a tévében. 

A dolgos hétköznapok Ördög Nórának is úgy telnek, ahogy a legtöbb családanyának. Bevásárlással, főzéssel, munkával, gyerekekkel és az egyéb teendők közötti lavírozással reggel nyolctól késő estig - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

“Mi egy későn fekvő, de ennek köszönhetően egy későn kelő család vagyunk. Mici és Venci nyolc körül kel fel, és mivel mostanában elkezdődtek a dolgos forgatási napok, hiszen már készül a Kismenők, a gyerekekre ebben az időszakban édesapjuk vigyáz. Amikor már közeledünk Palkó fotóstúdiójához, Mici és Venci nagyon örül, hogy az apukájukkal lehetnek” - árulta el a lapnak a műsorvezető, aki hozzátette, mostanában még kiegészültek a feladatai azzal, hogy hamarosan megjelenő könyvén dolgozik, aminek borítóképe igencsak meglepőre sikerült. Nóra ugyanúgy végzi ezek mellett a háziasszonyi teendőit is. A műsorvezető rugalmas beosztásának köszönhetően szerencsére van, hogy napközben is hozzá tud látni.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

“Este bizony ott kell legyen a vacsora az asztalon, így a bevásárlásra is időt kell szakítanom, de ezzel, azt hiszem, minden anyuka így van. Nekem annyival rugalmasabb a beosztásom, hogy esetleg nem este, munka után kell ezt megtennem, hanem akár napközben is sikerül, amikor kevesebben vannak a boltokban” - mondta Nóra, aki ezek után indul az aktuális műsorának forgatására, ami most éppen a Kismenők. A rengeteg teendő mellett a legszebb feladata mégis az, amikor a gyermekeivel lehet.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

“Nincs is jobb dolog, mint így összebújni” árulta el a műsorvezető, aki a nőnapot is szereti, hiszen örül minden olyan alkalomnak, amikor a nők kaphatnak egy kis extra figyelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.