Vujity Tvrtko: "Nekem és gyermekeimnek Magyarország a hazánk"

Forrás: TV2 -
műsorvezető cikk gyerekek család Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy hosszabb bejegyzésben reagált az elmúlt napokban megjelent hírekre, melyekben azzal vádolták, hogy a gyermekei nem szólhatnak hozzá magyarul, csak horvátul. Szerinte sokan félreértették amit mondott, és ezért a kommentelők is elég durván beszóltak a népszerű tévésnek. 

Vujity Tvrtko múlt héten a Felvidéken tartott egy beszédet, melyben elmondta, hogy ő horvátul beszél az édesanyjával, és a kisfiával, mert csak így tudják megőrizni az identitásunkat. Később ennek apropóján jelentek meg olyan cikkek, melyek szerint a műsorvezető nem engedi, hogy gyermekei otthon magyarul is beszéljenek. Erre reagált most egy hosszabb írásban.

Vujity Tvrtko Forrás: TV2

"Büszke vagyok nemzetiségemre, de ettől nem szeretem kevésbé Magyarországot. Nem vagyok kisebb magyar attól, hogy horvát vagyok, nem vagyok kisebb horvát, hogy magyar vagyok. EZ A KETTŐS IDENTITÁS! Barátaim! Aki érti érti, aki nem az nem, őszintén sajnálom. szeretném a horváttal is gazdagítani gyermekeimet, szeretném, ha büszkék lennének édesanyjuk és édesapjuk nyelvére, származására, kultúrájára. Most is, később is horvátul beszélek majd Bendegúzzal, aki horvátul szól hozzám, este horvát mesét kap tőlem és magyart az anyukájától" - írta az édesapa. Az teljes posztot ide kattintva olvashatod el.

Kirúgták a TV2 népszerű műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkót

Február 26-i hatállyal távozik a csatornától az ismert riporter. A híresztelések szerint az ügyben közrejátszott a Berki Krisztiánnal folytatott vitája is. A TV2 megosztotta állásfoglalását a Life.hu-val.
Sarka Kata kiskutyáját kórházba kellett szállítani http://www.life.hu/csalad/20160309-sarka-kataek-kutyusa-medencebe-esett-korhazba-vittek-a-negylabut-foto.htmlA műsorvezető reggele nagyon rosszul indult: a család négylábúja belesett a kerti medencébe, ezért azonnal orvoshoz kellett szállítani. CsaládOrigoNők, akik megváltoztatták a világothttp://www.life.hu/csalad/20160307-nok-napja-marcius-8-tehetseges-nok-akik-megvaltoztattak-a-vilagot.html1857. március 8-án mintegy negyvenezer textilipari munkásnő sztrájkolt New Yorkban egyenlő béreket és munkaidő-csökkentést követelve. 1910-ben, a II. Nemzetközi Szocialista Nőkongresszuson határozták el, hogy a sztrájk emlékére bevezetik a nemzetközi nőnapot. 160 évvel a sztrájk után, a modern kor emberének szinte hihetetlen, hogy ezen a jeles napon eredetileg a női egyenjogúságért vívott harcra emlékezünk. Család--Leonardo DiCaprio pénzét is lenyúlta féltestvérehttp://www.life.hu/csalad/20160308-leonardo-dicaprio-feltestvere-adam-farrar-soha-nem-adta-meg-a-penzt-amit-kolcsonkert.htmlA színész mostohatestvére igazi fekete bárány. Szökik a felelősség elől, és még Leónak is tartozik. CsaládOrigo55 évnyi házasság után úgy kellett levágni a férfi ujjáról a jegygyűrűthttp://www.life.hu/csalad/20160307-55-evig-viselte-a-jegygyurut-amit-vegul-le-kellett-vagni.htmlA jegygyűrű a házasságot szimbolizálja és az ezzel járó felelősséget, valamint a következményeket, amelyekkel számolnunk kell. Egy férfi 55 éven keresztül egy percre sem vette le az ékszert, amit most úgy kellett levágni az ujjáról. CsaládThinkstockTerhes a dadus, aki miatt Gwen Stefani és Gavin Rossdale elváltakhttp://www.life.hu/csalad/20160307-terhes-az-a-dadus-aki-miatt-elvalt-gwen-stefanie-es-gavin-rossdale.html13 év házasság, és 3 gyerek után Gavin Rossdale házon belül, a dadussal csalta meg Gwen Stefanit, ezek után pedig nem meglepő, hogy elváltak. A dadusról nemrég kiderült, hogy terhes, de vajon ki az apa? Család--Így mókázott Jennifer Garner és Ben Affleck a fiuk születésnapjánhttp://www.life.hu/csalad/20160305-igy-mokazott-jennifer-garner-es-ben-affleck-fiuk-szuletesnapjan.htmlItt egy példa arra, hogyan is kezeljük normálisan a szakítást. Jennifer Garner és Ben Affleck házasságának 10 év után válás lett a vége, mégis együtt bohóckodott a család a legkisebb fiuk, Samuel 4. születésnapján. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.