Rossz anya lenne II. Erzsébet? Barátnője elárulta az igazságot a királynőről

Forrás: AFP/Leon Neal -
édesanya anyaság hideg szülő II. Erzsébet brit királynő Károly herceg család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hideg és távolságtartó - Károly herceg korábban így jellemezte az anyakirálynőt. Erzsébet unokatestvére és régi barátja, Margaret Rhodes szerint azonban ez egyáltalán nem így van.

Erzsébet királynőt korábban sokan vádolták azzal hogy rideg, távolsátartó édesanya, aki eltávolította maga mellől gyermekeit. Károly herceg 1970-ben megjelent önéletrajzi kötetében keserűsen emlékszik vissza azokra az időkre, amikor az anyakirálynő magára hagyta őt és testvéreit a dadáikkal utazásai miatt.

Forrás: AFP/Leon Neal

Vilmos herceg Erzsébet királynő kedvence?

A palota belső körei szerint a brit uralkodónőt saját magára emlékezteti unokája, és sokkal szívesebben adná át a trónt neki, mint fiának, Károly hercegnek. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Rendben van-e a meztelenkedés a gyerek előtt?http://www.life.hu/csalad/20160308-constance-hall-blogger-es-valosagshow-sztar-igy-velekedik-a-meztelenkedesrol-a-gyerek-elott.htmlA valóságshow-sztárból lett blogger-anyu, Constance Hall közösségi oldalán jelentette meg őszinte gondolatait arról, miért jár-kel egy szál semmiben a gyerekei előtt. CsaládOrigoÚton a harmadik baba! Alec Baldwin ismét apai örömök elé nézhttp://www.life.hu/csalad/20160310-alec-baldwin-szinesz-felesege-hilaria-baldwin-harmadik-gyermeket-varja.htmlA hollywoodi színész felesége, Hilaria közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt: 9 hónappal második gyermeke születése után ismét babát vár. Család--Nicole Kidman: "Bár ne így lenne, de végeztem a babákkal"http://www.life.hu/csalad/20160303-nicole-kidman-szineszno-nem-tervez-tobb-gyereket.htmlBár megfordult a fejében egy ötödik gyermek vállalása, a 48 éves színésznő mégsem tervez már több csemetét férjével, Keith Urbannel. Család--Hatalmasat nőtt Angelina Jolie fia, Paxhttp://www.life.hu/csalad/20160305-angelina-jolie-es-brad-pitt-orokbefogadott-fia-pax-jolie-pitt-hatalmasat-nott.htmlAlig lehet ráismerni az Oscar-díjas színésznő és Brad Pitt immár 12 éves fiára - fotó lentebb. Család--Jövőbeli gyerekeiről beszélt Puskás Petihttp://www.life.hu/csalad/20160303-puskas-peti-enekes-jovobeli-gyerekeirol-beszelt.htmlA népszerű magyar énekest a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté faggatta arról, mivel fogja etetni a még meg nem született gyermekeit. Család--Megszületett Viktória hercegnő második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160303-viktoria-sved-koronahercegno-masodik-gyermeke-megszuletett-es-kisfiu-lett.htmlKis hercegnek örülhetnek a svédek: kedd este megszületett Viktória koronahercegnő és férje, Dániel herceg második gyermeke, aki kisfiú lett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.